ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Τα ελαστικά φροντίζουν για την ασφάλεια μας και τη μεγιστοποίηση της οδηγικής μας απόλαυσης. Γι’αυτό και εμείς επιλέξαμε τη Dunlop ως συνεργάτη μας στα ελαστικά και κατά συνέπεια στην ασφάλειά σας.

Η Dunlop δε σταματά να βελτιώνει την πρόσφυση, τον οδηγικό έλεγχο και την ασφάλεια των ελαστικών της, ώστε εσείς να απολαμβάνετε την οδήγηση με μοτοσυκλέτα. Συνεχώς αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και τις δοκιμάζει στους αγώνες. Μόνο τότε εφαρμόζονται στις βασικές σειρές ελαστικών της. Με τον τρόπο αυτό, σας προσφέρει την κορυφαία αγωνιστική τεχνολογία, κάθε φορά που οδηγείτε τη μοτοσυκλέτα σας.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Η Aurora Rally Equipment® είναι μια ελληνική εταιρεία με ευρεία εμπειρία στο σχεδιασμό και τη μηχανική. Είτε ψάχνετε για μια πλήρη προσαρμοσμένη κατασκευή Travel Enduro, ανταλλακτικά Rally, ολοκληρωμένα RALLY KIT ή απλώς αξεσουάρ για την μοτοσικλέτα σας, η Aurora Rally Equipment θα έχει μια λύση για εσάς. Οι μοτοσυκλέτες μας είναι εφοδιασμένες με το Yamaha T700 Rally KIT το οποίο και συνιστούμε ανεπιφύλακτα. 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Με τον Δημήτρη Λυγνό και το κατάστημα ελαστικών WHEEL CITY συνεργαζόμαστε 20 χρόνια! Η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Πέραν αυτής της σχέσης όμως ο Δημήτρης είναι Official MiCHELIN Racing Partner της εταιρίας και είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μας υποστηρίζει με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στον τομέα των ελαστικών. Επιπλέον για όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματα μας προσφέρει και ειδικές προνομιακές τιμές στην αγορά ή τοποθέτηση των ελαστικών. Κορυφαίο Team!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Από τα μάτια εξαρτώνται όλα γι’ αυτό και φοράμε μόνο γυαλιά ηλίου και μάσκες MX-Enduro της OAKLEY. Η εφαρμογή στο πρόσωπο και η εικόνα με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στους φακούς, είναι η μέρα με την νύχτα συγκριτικά με άλλες μάσκες. Ο Δημήτρης, ο Ντίνος και ο Γιάννης είναι αναβάτες Enduro που είναι εδώ και  πολλά χρόνια μαθητές του Νίκου και θα τους βρείτε για ενημέρωση σε ένα από τα πολλά καταστήματα οπτικών Λάσκαρη στην Αθήνα. 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

H Red Host είναι η εταιρία που έχει αναλάβει την δημιουργία, συντήρηση και ανανέωση της διαδικτυακής μας πλατφόρμας. Σπάνια πέφτουμε, γρήγορα ανεβαίνουμε, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνούμε!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ