Η Ομάδα της ALL ROAD TRAINING.

Βασιζόμαστε στους καλύτερους.

Η All Road Training – Riders Academy (ART) είναι Σχολή Ασφαλούς και Τεχνικής Οδήγησης Μοτοσικλετών με βασικά αντικείμενα την υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Τεχνικής & Ασφαλούς Οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο, καθώς και την διοργάνωση Ταξιδιών Μοτοσικλέτας σε διεθνές επίπεδο.
Η ALL ROAD TRAINING είναι μοναδική στο είδος της. Οι υψηλές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και η αξιόπιστη 20ετής πορεία μας αποτελούν εγγύηση αποτελεσματικότητας για τους χιλιάδες αναβάτες που έχουν εμπιστευτεί την Εκπαίδευση ή την Ταξιδιωτική Αναψυχή τους έως σήμερα.
Οι εταιρίες Επίσημοι Συνεργάτες της Σχολής, είναι προσεκτικά επιλεγμένες και πραγματικά οι κορυφαίες στον Τομέα τους. Με την υποστήριξη τους έχουμε την δυνατότητα να δουλεύουμε με τα καλύτερα προϊόντα και υλικά, πάντα στο υψηλότερο επίπεδο, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες (ανεξαρτήτως μάρκας) ασύγκριτες δυνατότητες παροχών και υπηρεσιών σε κάθε τομέα της μοτοσικλετιστικής τους ζωής.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην σελίδα μας. Ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά σε κάποιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ή Οργανωμένο Ταξίδι Μοτοσικλέτας.

ΤΕΑΜ


Νίκος Σπανός
Ιδιοκτήτης ALL ROAD TRAINING

BMW Motorrad Certified: Instructor (On-Off Road) & Tourguide
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού –  Προπονητής

Βάϊος Κουβέλης

Κρατήσεις – Logistics – Web

Δαναός Αγγελόπουλος

Tourguide & Training Assistant
ART Members Club

Νίκος Μαρκάκης

Tourguide & Training Assistant
ART Members Club

Χρήστος Σπανός

Events Support

Νίκος Αγγελόπουλος

Events Support

Θεόφιλος Βενάρδος

Φωτογραφία & Video

Στέφι Ορφανίδου

Φωτογραφία & Video

Επίσημοι Συνεργάτες.

Επίσημοι Συνεργάτες
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X