Έμφαση στην Ασφάλεια και την Ποιότητα.

 Επίσημοι Συνεργάτες BMW Motorrad

Η All Road Training (ART) είναι Σχολή Ασφαλούς και Τεχνικής Οδήγησης Μοτοσικλετών με βασικά αντικείμενα την υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Τεχνικής Οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο, την διοργάνωση θεωρητικών Σεμιναρίων Ασφαλούς Οδήγησης ή άλλων σχετικών με την Οδήγηση και Εξοπλισμό Μοτοσικλετών, την Οργάνωση Ομαδικών Ταξιδιών σε Ελλάδα και Εξωτερικό και τέλος την διοργάνωση Εκδηλώσεων και Special Projects.
Την Σχολή ίδρυσε στην Ελλάδα το 2003 ο Νίκος Σπανός ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια εξειδίκευσε τις υπηρεσίες και εξέλιξε τα προγράμματα της ART κυρίως στην κατηγορία Adventure – Travel Enduro – Rallye. Με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και οργάνωση σήμερα είμαστε η πλέον αναγνωρισμένη Σχολή του είδους με χιλιάδες αναβάτες να μας έχουν τιμήσει με την συμμετοχή τους.
Πιστοποιητικό αξιοπιστίας για εμάς αποτελεί η όχι τυχαία επιλογή μας, ως Επίσημοι Συνεργάτες Εκπαίδευσης και Εμπειρίας (Ταξίδια – Εκδηλώσεις) της BMW Motorrad. Η All Road Training υλοποιεί προγράμματα Εκπαίδευσης Αναβατών σε συνεργασία με την BMW Motorrad στις χώρες: Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και Κατάρ.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην σελίδα μας και ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποιο Training ή Οργανωμένο Ταξίδι.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X