makan travel event 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών (κακοκαιρία Elias) που επικρατούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά κυρίως σε: Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και θα συνεχιστούν έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, η εκδήλωση μεταφέρεται για λόγους ασφαλείας σε νέα ημερομηνία: 14 -15 Οκτωβρίου, στην ίδια τοποθεσία (Λίμνη Πλαστήρα). 

Και πάλι μαζί! Adventure Meeting 2023!

Για ακόμη μια χρονιά η ΜΑΚΑΝ διοργανώνει ένα διήμερο – πολυθεματικό Adventure Meeting. Αυτή την χρονιά ταξιδεύουμε στην Λίμνη Πλαστήρα στηρίζοντας με την παρουσία μας ενεργά τον νομό Καρδίτσας! Η ALL ROAD TRAINING έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και υλοποίηση του πλούσιου προγράμματος το οποίο περιλαμβάνει: Εισαγωγικά σεμινάρια χωμάτινης οδήγησης εξειδικευμένα σε μοτοσυκλέτες Travel Enduro & Adventure, δύο μονοήμερα Off-Road Adventure Tours, δύο μονοήμερα On-Road Tours, ένα σεμινάριο εξοπλισμού για ταξίδια Adventure & Expeditions, και παρουσιάσεις ταξιδιών μοτοσυκλέτας από συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Το MAKAN Travel Event 2023 είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά είναι απαραίτητη η προηγούμενη ηλεκτρονική κράτηση συμμετοχής για οργανωτικούς λόγους. Μπορείτε φυσικά να επισκεφτείτε την εκδήλωση και ως απλοί επισκέπτες απλά για να γνωριστούμε ή για να παρακολουθήσετε ως θεατές κάποια από τις εκδηλώσεις που θα τρέχουν μέσα στο διήμερο.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για ένα κλασσικό Σαββατοκύριακο Περιπέτειας, Made by ΜΑΚΑΝ & ALL ROAD TRAINING!

ON-LINE ΚΡΑΤΗΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΦΙΕΣ

Η γραμματεία του MAKAN Travel Event 2023 θα ανοίξει από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου (ώρα 17.00), και θα βρίσκεται στην Πεζούλα στην ταβέρνα η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ.

Παρασκευή 13.10.2023
17.00 – 22.00: Όσοι αναβάτες το επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν το προηγούμενο απόγευμα. Η γραμματεία της εκδήλωσης θα λειτουργεί κανονικά στην Πεζούλα, και πιο συγκεκριμένα στην ταβέρνα η Κληματαριά (πατήστε εδώ για χάρτη).Μετά την εγγραφή σας στην γραμματεία το πρόγραμμα είναι ελεύθερο.

Σάββατο 14/10/2023
09.15: Ενημέρωση αναβατών στον χώρο της γραμματείας. H παρουσία είναι απαραίτητη για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες της ημέρας.

10:00 – 14:00: Adventure Riders Clinic by All Road Training (δείτε πληροφορίες)
10:00: Εκκίνηση Off-Road Tour περίπου 100 – 120 χιλιόμετρα.
10:00: Εκκίνηση On Road Tour περίπου 200 χιλιόμετρα.
18:00 – 19:30: Παρουσίαση ταξιδιωτικού εξοπλισμού
20:00: Παρουσιάσεις Ταξιδιών.

Κυριακή 15/10/2023
08.30: Ενημέρωση αναβατών στον χώρο της γραμματείας. H παρουσία είναι απαραίτητη για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες της ημέρας.

09.00 – 13:30: Adventure Riders Clinic by All Road Training (δείτε πληροφορίες)
11.00: Εκκίνηση Off-Road Tour περίπου 100 – 120 χιλιόμετρα.
11.00: Εκκίνηση On Road Tour περίπου 200 χιλιόμετρα.
15.00: Λήξη εκδήλωσης – Ατομική αποχώρηση.

Σε απόσταση 600 μέτρων από την γραμματεία της εκδήλωσης, υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου camping με περιορισμένους χώρους ενδιαίτησης.
Δείτε εδώ το σημείο κατασκήνωσης (χάρτης). 

Διαμονή σε ξενοδοχεία
Ξενοδοχείο Οδυσέας

https://www.odysseashotel.com/
info@odysseashotel.com
Τηλ: 2441092988

Ξενοδοχείο Ελπίδα
http://www.xenonaselpida.gr/index.php/el/
info@xenonaselpida.gr
Τηλ: 6985069286

Για να συμμετάσχετε στα Off-Road Adventure Tours είναι απαραίτητα: ελαστικά για χώμα και άσφαλτο (50%-50%, τύπου Michelin Anakee Wild), προηγούμενη εμπειρία οδήγησης στο χώμα, πλήρη εξοπλισμό προστασίας αναβάτη, κιτ επισκευής ελαστικών της μοτοσυκλέτας σας, σακίδιο πλάτης νερού (ελάχιστο 2 λίτρα).


Για να συμμετάσχετε στα Adventure Riding Clinics (σεμινάρια χωμάτινης οδήγησης): Εάν παρακολουθήσετε μόνο το θεωρητικό σκέλος δεν είναι απαραίτητος κάποιος ειδικός εξοπλισμός. Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε και στο πρακτικό σκέλος είναι απαραίτητα: πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη, ελαστικά χωμάτινα ή ΑΤ all terrain.


Για να συμμετάσχετε στα On-Road Tour είναι απαραίτητος ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας για αναβάτες και συνεπιβάτες. 

* Όλοι οι συμμετέχοντες καλό είναι να έχουν μαζί τους εξοπλισμό βροχής (αδιάβροχα). 

Σε όλες τις διαδρομές των Tours (On και Off-Road) η πλοήγηση θα είναι αυτόνομη, δηλαδή με την χρήση .gpχ Track και όχι Route. Τα αρχεία των διαδρομών θα τα παραλάβετε από την γραμματεία κατά την εγγραφή σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε μονάδα GPS στην μοτσυκλέτα σας, μπορείτε να πλοηγήσετε κανονικά σε αυτά χρησιμοποιώντας το κινητό σας στο οποίο θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει προηγουμένως ένα App ανάγνωσης αρχείων τύπου .GPX.


Την ασφάλεια των διαδρομών θα έχουν αναλάβει τόσο στα χωμάτινα όσο και στα ασφάλτινα Tours, δύο (2) Πλοηγοί της ALL ROAD TRAINING (σκούπες) και επιπλέον ένα αυτοκίνητο υποστήριξης 4WD. Αναλυτικά θα ενημερωθείτε για τις συνθήκες οδήγησης καθώς και για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των οργανωμένων Tours, στις ενημερώσεις αναβατών που θα πραγματοποιηθούν πρις τις αναχωρήσεις ανά ημέρα. 

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την εκδήλωση; Επικοινωνήστε με την γραμματεία της MAKAN.