TRANSHELLENIC EXPEDITION

ημερομηνιεσ ταξιδιου

17.07 – 23.07.2021

16.07 – 22.07.2022

Ένα πραγματικό ταξίδι Off-Road Περιπέτειας με μοτοσυκλέτες, συνολικού μήκους 2.300 χιλιομέτρων, που διασχίζει την Ελλάδα κατά μήκος. Σημείο εκκίνησης μας η Αθήνα και τερματισμός μετά από επτά (7) ημέρες το Σουφλί του νομού Έβρου. Η διαδρομή είναι ειδικά σχεδιασμένη για μοτοσυκλέτες τύπου Travel Enduro & Adventure, συνδυάζοντας ισορροπημένα την οδήγηση σε χώμα και άσφαλτο.

Το Transhellenic Expedition μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στην διοργάνωση του από τον Νίκο Σπανό, προσφέρει στους συμμετέχοντες απόλυτα δυνατές συγκινήσεις αποτελώντας μια Εμπειρία Ζωής που δύσκολα περιγράφεται και ακόμα πιο δύσκολα θα ξεχάσετε.

Οδήγηση σε αλπικές διαδρομές, επίσκεψη στα πλέον απομονωμένα χωριά, μοναδικά τοπία που κόβουν την ανάσα, κατασκήνωση με σκηνές σε απίθανα σημεία πολύ μακριά από τον πολιτισμό και καλή παρέα για συντροφιά. Εάν είστε λάτρης της περιπέτειας και αναζητάτε όχι απλά μια συμβατική οδήγηση σε χωματόδρομους τότε κάντε την κίνηση και ακολουθήστε μας!

 • ΕΚΚΙΝΗΣΗ | ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Αθήνα – Έβρος
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ : 7 ημέρες οδήγησης – 7 διανυκτερεύσεις
 • ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Συνολικά χιλιόμετρα: 2.100 – 2.300 km | Ημερησίως: 200 – 750 km
 • ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : Travel Enduro | Off – On Road (50% – 50%)
 • ΔΙΑΜΟΝΗ : Υπαίθρια – Σε ατομικές σκηνές
 • ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ : Οροσειρά Πίνδου, Όλυμπος, λουτρά Πόζαρ, Καϊμακτσαλάν, λίμνη Καστοριάς, λίμνη Κερκίνης, οροσειρά Ροδόπης, ποταμός Νέστος, όρη Έβρου
 • ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : 8 αναβάτες – ελάχιστος αριθμός για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι 4 συμμετοχές
 • ΗΜΕΡΑ 1η : Αθήνα – Όλυμπος
 • ΗΜΕΡΑ 2η : Όλυμπος – Βίτσι
 • ΗΜΕΡΑ 3η : Βίτσι – Πόζαρ
 • ΗΜΕΡΑ 4η : Πόζαρ – Λίμνη Κερκίνη
 • ΗΜΕΡΑ 5η : Λίμνη Κερκίνη – Ελατιά
 • ΗΜΕΡΑ 6η : Ελατιά – Σύμβολα
 • ΗΜΕΡΑ 7η : Σύμβολα – Σουφλί (Έβρος)

EXPEDITION:
Το ταξίδι είναι τύπου Expedition. Όλοι οι αναβάτες είναι απόλυτα αυτόνομοι σε επίπεδο εξοπλισμού διαμονής, διατροφής, υπαίθριας διαβίωσης και συντήρησης της μοτοσυκλέτας τους. Οι διανυκτερεύσεις πραγματοποιούνται σε απομονωμένες συχνά πολύ ορεινές κατασκηνώσεις βάσης (Basecamps). Κάθε αναβάτης μεταφέρει τον εξοπλισμό του στην μοτοσυκλέτα του και δεν υπάρχει αυτοκίνητο υποστήριξης.

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Όλες οι διανυκτερεύσεις του ταξιδιού πραγματοποιούνται σε υπαίθριο περιβάλλον. Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει μαζί του τον κατάλληλο εξοπλισμό (σκηνή, υποστρώμα, υπνόσακο κλπ).

ΔΙΑΤΡΟΦΗ:
Πολλά από τα γεύματα μας πραγματοποιούνται στις βάσεις κατασκήνωσης. Σε αυτά τα σημεία πολλές φορές δεν υπάρχουν εστιατόριά. Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα KIT μαγειρέματος με όλα τα σκεύη. Μαγειρεύουμε και τρώμε δίπλα στην φωτιά μας, με υλικά που έχουμε ψωνίσει πριν την διανυκτέρευση της κάθε ημέρας.

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ:
Η μοτοσυκλέτα σας είναι αναγκαίο να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η ελάχιστη αυτονομία της σε καύσιμα να είναι το ελάχιστο 200 χιλιόμετρα ανά ρεζερβουάρ. Τα ελαστικά είναι υποχρεωτικό να είναι χωμάτινα και εντελώς καινούρια πριν την εκκίνηση.

Η ALL ROAD TRAINING προσφέρει μια πλήρη σειρά Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που μπορούν να σας προετοιμάσουν για όλες τις πτυχές και απαιτήσεις του ταξιδιού ακόμα κι αν δεν διαθέτετε καμία προηγούμενη εμπειρία.

Προτεινόμενα προγράμματα απόκτησης εμπειρίας:

GALLERY

Κόστος συμμετοχής: Από 350€

350€ – Early bird
Για κρατήσεις έως 20.04.2021
Προκαταβολή 50% – αποπληρωμή έως 01.06.2021


400€
Για κρατήσεις από 21.04.2021 – 10.06.2021
Προκαταβολή 50% – αποπληρωμή έως 01.07.2021


450€
Για κρατήσεις από 11.06.2021 – 01.07.2021
100% καταβολή με την κράτηση

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:
Κόστος διοργάνωσης ταξιδιωτικού προγράμματος περιπέτειας 7 ημερών με μοτοσυκλέτες, 2 έμπειρους πλοηγούς συνοδείας του Group, 1 αναλυτικό Tour Book με γραπτές οδηγίες σχετικά με την προετοιμασία σας πριν το ταξίδι, οδήγηση σε ολιγομελές Group αναβατών περίπου ίδιου βαθμού εμπειρίας, συμβουλές οδήγησης και υποστήριξη των αναβατών στα τμήματα των Off-Road διαδρομών, συμβουλές υπαίθριας διαβίωσης, τεχνική υποστήριξη από τους πλοηγούς σε περίπτωση μηχανολογικής βλάβης, αναμνηστικό T-shirt.

Το κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνει:
Καύσιμα, διόδια, γεύματα, αυτοκίνητο συνοδείας, κόστος μεταφοράς του αναβάτη ή της μοτοσυκλέτας του στον τόπο διαμονής του σε περίπτωση μηχανολογικής βλάβης.

  Τα στοιχεία που δηλώνονται στην παρούσα φόρμα θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας και την επικοινωνία μαζί σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης και να διαβάσετε αναλυτικά με ποιό τρόπο διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε.

  Συμφωνώ με την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων μου από την ART.

  15 χρονια transhellenic!

  Πρέπει να αποδεχτείτε τα statistics, marketing cookieς για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο.

  blog & nea

  μοιρασου την σελιδα

  PARTNERS