H Yamaha είναι Επίσημος Συνεργάτης της ART στον τομέα των Μοτοσυκλετών. Η σειρά μοτοσυκλετών Tenere είναι η επιλογή μας ως επαγγελματικά εργαλεία υλοποίησης των προγραμμάτων που διοργανώνουμε. Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε αποτελώντας τον Επίσημο Εισαγωγέα και Διανομέα Μοτοσυκλετών ΥΑΜΑΗΑ στην Ελλάδα συμβάλλεται επίσημα με την ALL ROAD TRAINING στον τομέα Travel Enduro & Εκπαίδευσης Αναβατών.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

To ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Yamaha είναι η αλυσίδα καταστημάτων που μας υποστηρίζει σε θέματα Πωλήσεων – Ανταλλακτικών – Service, αλλά και προμήθειας γνήσιων αξεσουάρ. Επιπλέον μέσω του ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟΥ η Σχολή μας υποστηρίζεται επιπλέον από τις εταιρίες: Alpinestars και Cardo.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Όταν οδηγείς πάνω από 300 ημέρες τον χρόνο στο χώμα, τότε στον τομέα πρόσφυση και ελαστικά δεν χωράνε πειραματισμοί. Ο Νίκος σε όλα τα Adventure Training Clinics, τα Personal Enduro Trainings και τα Ταξίδια Enduro εμπιστεύεται αποκλειστικά την σειρά ελαστικών MICHELIN Anakee Wild. Σε πιο extreme Off-Road καταστάσεις ή αγώνες Rallye τα MICHELIN Tracker και Enduro Competition.  

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Ο εξοπλισμός μας πρέπει να αντέχει και να καλύπτει τις υψηλότερες προδιαγραφές σε ποιότητα και χρηστικότητα. Ο Νίκος φοράει ρουχισμό προστασίας και κράνη της KLIM, χρησιμοποιεί soft cases για τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό του της ENDURISTAN και αλουμινένιες βαλίτσες της TOURATECH στα πιο Adventure ταξίδια του. Η ΜΑΚΑΝ είναι ο βασικός μας συνεργάτης σε ότι έχει να κάνει με τα αξεσουάρ και τα ταξίδια.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Από το 2005 έως και σήμερα ο Νίκος εξοπλίζει τις μοτοσυκλέτες που οδηγεί, με ειδικά racing αξεσουάρ που εισάγει στην Ελλάδα ο πολύ καλός φίλος και θρύλος των ελληνικών αγώνων μοτοσυκλέτας Μιχάλης Σπηλιώτης. Ειδικά στα μεγάλα Adventure Bikes η Remus πάντα είναι η πρώτη επιλογή του Νίκου στον τομέα των ολόκληρων ή τελικών εξατμίσεων. Επιπλέον χρησιμοποιούμε σπαστές ρυθμιζόμενες μανέτες PP Tuning και περιφερειακά από την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ SP. 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Με τον Δημήτρη Λυγνό και το κατάστημα ελαστικών WHEEL CITY συνεργαζόμαστε 20 χρόνια! Η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Πέραν αυτής της σχέσης όμως ο Δημήτρης είναι Official MiCHELIN Racing Partner της εταιρίας και είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μας υποστηρίζει με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στον τομέα των ελαστικών. Επιπλέον για όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματα μας προσφέρει και ειδικές προνομιακές τιμές στην αγορά ή τοποθέτηση των ελαστικών. Κορυφαίο Team!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Όταν μιλάμε για κορυφαία προστασία, άνεση και απόλυτη ευκολία στην οδήγηση, τότε δύσκολα θα επέλεγε κανείς κάτι άλλο από τις μπότες της ALPINESTARS. Ο Νίκος δεν αποχωρίζεται ποτέ τις αγαπημένες τους μπότες ALPINESTARS TECH 7. Ασύγκριτη αντοχή και Grip στις σόλες, φοβερά συμπαγές δέσιμο στο πόδι και άνεση στο εσωτερικό της μπότας αντίστοιχη με αθλητικά παπούτσια!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε τα προϊόντα επικοινωνίας Pack Talk Bold της Cardo Systems και αυτό μας έχει βοηθήσει αφάνταστα τόσο στα ταξίδια όσο και στα μαθήματα. Όταν υπάρχουν εγκατεστημένα στα κράνη μας αυτά τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας τότε μειώνονται η στάσεις ενημέρωσης ή καθοδήγησης των αναβατών κατά 50%. Η εμβέλεια τους είναι απίστευτη και όλα γίνονται με φωνητικές εντολές ώστε τα χέρια να μην φεύγουν ποτέ από το τιμόνι! Πραγματικά ένα σωτήριο εργαλείο!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Από τα μάτια εξαρτώνται όλα γι’ αυτό και φοράμε μόνο γυαλιά ηλίου και μάσκες MX-Enduro της OAKLEY. Η εφαρμογή στο πρόσωπο και η εικόνα με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στους φακούς, είναι η μέρα με την νύχτα συγκριτικά με άλλες μάσκες. Ο Δημήτρης, ο Ντίνος και ο Γιάννης είναι αναβάτες Enduro που είναι εδώ και  πολλά χρόνια μαθητές του Νίκου και θα τους βρείτε για ενημέρωση σε ένα από τα πολλά καταστήματα οπτικών Λάσκαρη στην Αθήνα. 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

H Red Host είναι η εταιρία που έχει αναλάβει την δημιουργία, συντήρηση και ανανέωση της διαδικτυακής μας πλατφόρμας. Σπάνια πέφτουμε, γρήγορα ανεβαίνουμε, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνούμε!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ