επισκοπηση individual adventures

Ατομικότητα. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτήν την λέξη όταν μιλάμε για  Individual Adventures. Η ALL ROAD TRAINING απευθύνεται σε όλους τους Adventure Riders και υποστηρίζει με πληρότητα κάθε πτυχή των επιθυμητών τους στόχων ή ταξιδιωτικών πλάνων. Μπορείτε να επιλέξετε λοιπόν οποιοδήποτε από τα Οργανωμένα Ταξίδια Off-Road Περιπέτειας που διοργανώνουμε, και να το κάνετε απόλυτα δικό σας!

Ευελιξία. Θεωρείστε την δεδομένη. Ο Νίκος Σπανός σχεδιάζει και ταξιδεύει μαζί σας κουβαλώντας μια εμπειρία που εγγυάται ότι πάντα υπάρχει ένα σενάριο που δουλεύει όχι τυχαία. Πάντα υπάρχουν πολλαπλές ταξιδιωτικές επιλογές και ποτέ αδιέξοδα.

Εμπειρία. Ο χρόνος και η αναψυχή σας είναι πολύτιμα. Μας εμπιστεύονται απόλυτα για τα ταξιδιωτικά προγράμματα και την αναψυχή τους στην Ελλάδα, τεράστιας εμβέλειας εργοστάσια κατασκευής μοτοσυκλετών. Μην το θεωρήσετε τυχαίο αυτό. Η ALL ROAD TRAINING συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διοργανωτές ταξιδιών περιπέτειας με μοτοσυκλέτες παγκοσμίως. 

Σεβασμός. Δεν λειτουργούμε ως παντογνώστες. Σας ακούμε, μελετάμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για εσάς. Κάνουμε το πλάνο σας δικό μας και το υποστηρίζουμε με έμφαση στην λεπτομέρεια.

Εμπιστευτείτε μας στην Περιπέτεια. Κάντε το και εσείς όπως πολλοί άλλοι το κάνουν μαζικά έως και σήμερα. Υποσχόμαστε ποιοτικές και εναλλακτικές διακοπές, σε ένα τομέα που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά: Μοτοσυκλέτα + Περιπέτεια + Αναψυχή.

individual adventures

i Expeditions
Πολυήμερα ταξίδια | Ατομικά & Παρέες

Επιλέξτε όποιο από τα Off-Road Adventure & Enduro Expeditions που διοργανώνουμε και ελάτε ατομικά ή με την παρέα σας να το πραγματοποιήσουμε μαζί σε ημερομηνίες δικής σας επιλογής. Απόλυτη ευελιξία, πολλαπλές επιπλέον δυνατότητες υπηρεσιών και υποστήριξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

i Enduro Tours
Ολιγοήμερα ταξίδια | Ατομικά & Παρέες

Ολιγοήμερης διάρκειας από 1-3 ημέρες, ατομικός σχεδιασμός και ευκολία. Επιλέγοντας κάποιο από τα i Enduro Tours που διοργανώνουμε θα έχετε μια σύντομη, αλλά απολαυστική απόδραση Περιπέτειας. Δυνατότητες διαμονής και σε ξενοδοχεία, αλλά και μεταφοράς με όχημα υποστήριξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Self Guided
Σχεδιασμός ταξιδιών | Ατομικά & Παρέες

Σχεδιάστε το δικό σας Adventure project με την υποστήριξη της ALL ROAD TRAINING. Επαγγελματικός προγραμματισμός και κορυφαίες συμβουλές για τους Off-Road προορισμούς που επιλέξατε στην Ελλάδα. Θα παραλάβετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο Πλοήγησης που θα είναι ακριβές, αλλά κυρίως αξιόπιστο.

επικοινωνηστε μαζι μασ

BLOG & ΝΕΑ

μοιρασου την σελιδα

υποστηρικτεσ