επισκοπηση enduro tours

Τα μονοήμερα Enduro Tours προσφέρουν πολλά παραπάνω από μια απλή Απόδραση. Απευθύνονται σε όλους τους Adventure Riders ανεξαρτήτως της μάρκας μοτοσυκλέτας που οδηγούν και δεν χρειάζεται να είστε PRO για να συμμετάσχετε. Μια βασική προηγούμενη Εμπειρία είναι απαραίτητη όπως και τα χωμάτινα ελαστικά στην μοτοσυκλέτα σας.

Κάθε Enduro Tour είναι δομημένο έτσι προκειμένου οι αναβάτες να οδηγούν σε ολιγομελές Group ίδιου επιπέδου Εμπειρίας Enduro και σε χωμάτινες διαδρομές που είναι σχεδιασμένες έτσι προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν εξίσου την Travel Enduro απόδραση τους. 

Σε αντίθεση με τα Expeditions που έχουν περισσότερες απαιτήσεις και προϋποθέτουν πολύ καλό και έγκαιρο προγραμματισμό από όλους, στα Enduro Tours δεν ανακοινώνουμε ένα ετήσιο αλλά 6μηνης διάρκειας (συνήθως) πρόγραμμα. Ο ετήσιος συνολικός αριθμός Enduro Tours που υλοποιούμε δεν  θέλουμε να είναι συγκεκριμένος αλλά κυμαινόμενος ανάλογα με το πόσο καλύπτουν ή όχι όλους τους αναβάτες που επιθυμούν να συμμετέχουν.  

Το βέβαιο είναι ότι με τα Enduro Tours θέλουμε όλοι να μπορούν να ταξιδέψουν μαζί μας. Σαν συμμετέχοντας έχετε να κερδίσετε εμπειρία, θα κρατηθείτε ζεστοί, σε κοντινή επαφή με το Enduro και κατ’ επέκταση με την μοτοσυκλέτα σας. Σας περιμένουμε λοιπόν στα Enduro Tours 2021!

*Σε κάθε Enduro Tour ο μέγιστος αριθμός των συμμετοχών δεν ξεπερνάει τους 16 αναβάτες. Οι θέσεις καλύπτονται γρήγορα ανά Tour, γι’ αυτό είναι απαραίτητη ή πολύ έγκαιρη κράτηση σας.

art enduro tours

Enduro Tour Viotia
1 ημέρα  | 2 Group: Basic – Advanced

Ο νομός Βοιωτίας είναι μια ιδανική περιοχή για ένα μονοήμερης διάρκειας Enduro Tour συνδυάζοντας άριστα την αίσθηση της εξόρμησης, αλλά και την απαραίτητη – για να μην χαθεί η επαφή – προπόνηση Travel Enduro.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Enduro Tour Loutraki
1 ημέρα | 2 Group: Basic – Advanced

Η ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου – Περαχώρας και τα Γεράνεια όρη στον νομό Κορινθίας σε απόσταση 1 ώρας από τον νομό Αττικής, αποτελούν από τις πλέον ιδανικές τοποθεσίες για οδήγηση Enduro. Χορταστικό και 100% ADVENTURE!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Enduro Tour Evia North
1 ημέρα | 2 Grpup: Intermediate – Advanced

Μονοήμερο ταξίδι Enduro στην Εύβοια που διασχίζει το βόρειο και κεντρικό της τμήμα. Κύριο στοιχείο του η μεγάλη ταξιδιωτική ακτίνα και τα πολλά χιλιόμετρα που καλύπτουμε καθιστώντας το ένα Enduro Tour όχι κατάλληλο για σχετικά αρχάριους

πληροφοριεσ

BLOG & ΝΕΑ

μοιρασου την σελιδα

υποστηρικτεσ