ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ON-ROAD TRAINING 2022, ME THN ODYSSEY MOTO TOURS

Το τριήμερο 07-08-09 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία τα τρία αυτοτελή, μονοήμερης διάρκειας το καθένα,  προγράμματα ON-ROAD TRAINING, σε συνεργασία με την ODYSSEY MOTO TOURS. Εννέα αναβάτες (τρεις κάθε ημέρα) από την βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν στα μαθήματα μας,τα οποία είχαν μια επιπλέον εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την υλοποίησή τους με έμφαση στις ταξιδιωτικές – ρεαλιστικές συνθήκες οδήγησης.

Αυτός ήταν ο 2ος κύκλος ON-ROAD TRAINING μετά τα θερινά μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν φέτος στην Λάρισα.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν το 2022 με την παρουσία και την συμμετοχή τους. Τα Προγράμματα Ασφαλούς & Τεχνικής Οδήγησης με την ODYSSEY θα συνεχιστούν ανανεωμένα και το 2023, επεκτείνοντας το εκπαιδευτικό προφίλ τους και σε άλλους απόλυτα χρήσιμους τομείς που θα κάνουν τα ταξίδια με ή χωρίς συνεπιβάτη ακόμα πιο απολαυστικά και ασφαλή.

ιδιατερεσ ευχαριστιεσ

Ευχαριστούμε θερμά το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σουλίου για την φιλοξενία και παραχώρηση των εξωτερικών χώρων στάθμευσης, και ιδιαίτερα τους κυρίους Χαρταλιά Γεώργιο και Μελιόπουλο Απόστολο που προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τα Προγράμματα μας να οργανωθούν άριστα και υλοποιηθούν με απόλυτη ασφάλεια.

Επισκεφτείτε το site του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου: ΕΔΩ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα οργανωμένων ταξιδιών της ODYSSEY MOTO-TOURS.