LEVADOS ENDURO TOUR 2019

  5 Μαΐου 2019 | ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 50 €

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 
  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΑΦΙΔΝΕΣ
  • ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΝΗΣΟ ΓΑΪΔΑΡΟΣ
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Μονοήμερο
  • OFF-ROAD KM: 100km Αρχάριοι – 200 km Προχωρημένοι
  • ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: 8 – 14 ώρες περίπου
  • Αριθμός Group | Συμμετοχές : Έως 8 αναβάτες ανά Πλοηγό
  • ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Ταξιδιωτικό Enduro σε όλη την γεωγραφική έκταση της κεντρικής Βοιωτίας, όρος Λέβαδος, επίσκεψη σε παραδοσιακά απομωνομένα χωριά της Βοιωτίας, νήσος Γάιδαρος, γεύμα στην Λιβαδειά.
  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σε δασικούς χωματόδρομους της Κεντρικής Βοιωτίας και επιλεγμένα μονοπάτια για το Group προχωρημένων
  • ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Οι χωμάτινες διαδρομές είναι χαμηλού έως μέτριου βαθμού δυσκολίας. Στο Tour θα υπάρχουν 2-3 γκρουπ ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και το επίπεδο εμπειρίας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Νέες διαδρομές που κυμαίνονται από 100 έως 200 χιλιόμετρα ανάλογα με το Level εμπειρίας, νέα βουνά, νέα περιπέτεια! Κυριακή 5 Μαΐου 2019 μην κανονίσετε τίποτα άλλο! Η Σχολή μας διοργανώνει το Levados Enduro Tour 2019 στην αγαπημένη Βοιωτία, και πρέπει να είστε εκεί!

Η ονομασία του Tour (Levados) προκύπτει από το ομώνυμο βουνό που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την Λιβαδειά. Όσα χρόνια κι αν μας ακολουθείτε στην Βοιωτία να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε. Γιατί; Η σχεδίαση, το μείγμα των διαδρομών, αλλά και τα σημεία επίσκεψης είναι κατά 70% εντελώς καινούρια.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει με πρωινή συνάντηση όλων των αναβατών στις Αφίδνες όπου θα γίνει αναλυτική ενημέρωση. Θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί από άσφαλτο προς τις Θεσπιές Βοιωτίας (χωριό έξω από την Θήβα) σε δύο (2) γκρούπ εμπειρίας (Strarters – Advanced). Από εκεί ξεκινάνε οι χωμάτινες διαδρομές προς τα βουνά του Ζαγαρά, Ελικώνα και Λέβαδου.

Λίγο μετά τα μισά της ημέρας και τα δύο (2) Group θα συναντηθούν στην Λιβαδειά για καφέ και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα έχοντας διανύσει περίπου 100 χωμάτινα χιλιόμετρα. Αυτά είναι υπέρ αρκετά για το Starters Group οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εάν είστε αρχάριοι μετά το γεύμα μπορείτε να επιστρέψετε χαλαρά στον τόπο διαμονής σας έχοντας κάνει όσα χιλιόμετρα ακριβώς χρειάζονται δίχως υπερβολική οδήγηση ή κόπωση. Εάν πάλι θέλετε να συνεχίσετε την ημέρα σας για να γράψετε κι άλλα χιλιόμετρα στο χώμα φυσικά και μπορείτε αν το επιθυμείτε!

Οι αναβάτες του Advanced Group (και όσοι το επιθυμούν από τους Starters) μετά το μεσημεριανό γεύμα στην Λιβαδειά θα συνεχίσουν κανονικά για το δεύτερο τμήμα της χωμάτινης διαδρομής συνολικού μήκους 100 χιλιομέτρων. Ακόντιο όρος, Χλωμό και οι εκπλήξεις συνεχίζονται σε όλο το μήκος της διαδρομής με αποκορύφωμα το σημείο τερματισμού! Στην Νήσο Γάιδαρος!

Μην χάσετε το Levados Enduro Tour 2019! Αρχάριοι και προχωρημένοι θα έχετε – εγγυημένα – μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικές ημέρες της ζωής σας. Φύγαμε για την καλύτερη Βοιωτία ever!

Χρήσιμες πληροφορίες:
Για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι είναι απαραίτητα τα χωμάτινα ελαστικά, ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη και η ηλεκτρονική κράτηση μέσα από το Site μας.
Το σημείο συνάντησης για την εκκίνηση είναι η BP – Mc Donalds αμέσως μετά τα διόδια Αφιδνών. Δηλώνοντας την συμμετοχή σας θα λάβετε e mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τα στάδια ολοκλήρωσης της κράτησης σας προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Όταν εγκριθεί η συμμετοχή σας λάβετε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως συντεταγμένες σημείου συνάντησης και ειδικές τεχνικές πληροφορίες του Tour.

Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής:
Κόστος σχεδίασης ασφαλούς χωμάτινης διαδρομής συνολικού μήκους 100 – 200 χιλιομέτρων (ανάλογα με το Group), οδήγηση σε ολιγομελές γκρουπ ίδιου βαθμού εμπειρίας έως 8 άτομα ανά Πλοηγό, Πλοήγηση διαδρομών με Πιστοποιημένο Tourguide και Εκπαιδευτή της BMW Motorrad (BMW International Tourguide | Instructor Academy), χρήσιμα Riding Tips και Training από τους Πλοηγούς – Εκπαιδευτές κατά την διάρκεια της διαδρομής.
Δεν περιλαμβάνει: καύσιμα, προσωπικά έξοδα (φαγητό, καφέ).

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X