Σχεδιάστε & υλοποιήστε το Ταξίδι σας μαζί μας.

Η ALL ROAD TRAINING προσφέρει την δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης ενός μονοήμερου ή πολυήμερου ταξιδιού μοτοσυκλέτας σε χωμάτινες, ασφάλτινες ή μεικτές διαδρομές στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Τα iExpeditions μπορούν να πραγματοποιηθούν για μεμονωμένα άτομα (ιδιαίτερο πρόγραμμα), για μικρές παρέες ή και μεγαλύτερα Groups αναβατών.

Σκεφτείτε ένα ταξιδιωτικό πλάνο σύμφωνα με τις διαθέσιμες σας ημερομηνίες, τον τύπο και βαθμό δυσκολίας των διαδρομών που θα θέλατε να οδηγήσετε, τον τύπο διαμονής (ξενοδοχεία, δωμάτια ή camp σε σκηνές) που θα θέλατε στο ταξίδι, και σε συννενόηση με τον Νίκο Σπανό θα έχετε ένα ταξιδιωτικό πλάνο κομμένο και ραμμένο απόλυτα στα μέτρα και τις απαιτήσεις σας. Εφόσον επιθυμείτε ένα πολυήμερο πρόγραμμα το οποίο να περιλαμβάνει και Εκπαίδευση τότε μια πολύ καλή επιλογή είναι το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Σχολής μας που συνδυάζει και τα δύο: Training & Travel Combo.

Δείτε την διαθεσιμότητα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πριν κάνετε την τελική σας κράτηση επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e mail ή τηλεφωνικά για να συζητήσουμε το πρόγραμμα σας. Όλα τα iExpeditions σχεδιάζει και υλοποιεί ο Νίκος Σπανός μαζί με το Team Πλοηγών της ALL ROAD TRAINING.

Πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο

Το Πρόγραμμα που θα παραλάβετε από εμάς θα είναι υπέρ-πλήρες και θα περιλαμβάνει:
– Ανάλυση προγράμματος ανά ημέρα (ωράρια, σημεία διανυκτέρευσης κ.α)
– Διαδρομές σε ψηφιακή μορφή για χρήση σε GPS ή κινητό (αρχείο .gpx)
– Χρήσιμες συμβουλές προετοιμασίας της μοτοσυκλέτας σε εξοπλισμό & αξεσουάρ
– Χρήσιμες συμβουλές επιλογής κατασκηνωτικού (σε περίπτωση υπαίθριου camp) και ατομικού εξοπλισμού