Σειρά Μαθημάτων και Ταξιδιών Enduro, για ποιοτική Εκπαίδευση, σπορ αναψυχή, και όχι Racing χαρακτήρα.

 Enduro Training Sport είναι η σειρά των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής μας, για αναβάτες (άντρες και γυναίκες), που είτε ήδη έχουν στην κατοχή τους είτε θα ήθελαν να αποκτήσουν, μια μονοκύλινδρη (δίχρονη ή τετράχρονη) μοτοσικλέτα Enduro. Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα Training δεν έχουν extreme χαρακτήρα ή αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Απευθύνονται σε σπόρ χομπίστες (ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου) που επιθυμούν να μάθουν μεθοδικά και αποτελεσματικά, όλες τις τεχνικές οδήγησης Enduro προκειμένου να απολαμβάνουν με ασφάλεια την βόλτα τους στο βουνό δίχως επίπονους τραυματισμούς ή ρίσκο με πειράματα και αυτοσχεδιασμούς.

Γι αυτό και παρέχουμε τρεις βασικούς κύκλους μαθημάτων ανάλογα με την προηγούμενη εμπειρία του οδηγού, ενώ για όσους θέλουν να έχουν και μια ποιοτική Enduro Touring εμπειρία μαζί μας, όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχει και αυτή η δυνατότητα, μέσω της συμμετοχής σε κάποιο από τις προτάσεις των iEnduro Tours στην Ελλάδα.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.


Basic Enduro Training Sport.
Διάρκεια: 8 ώρες – 1 ημέρα
Εισαγωγικό μάθημα για εντελώς αρχάριους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Set up μοτοσυκλέτας (ρύθμιση θέσης οδήγησης, αναρτήσεις, ελαστικά κ.α), ασκήσεις στατικής ισορροπίας, έλεγχο μοτοσυκλέτας σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, εκμάθηση της σωστής στάσης σώματος (όρθια και καθιστή) ανάλογα με τον τύπο εδάφους, την κλίση, και την γωνία στροφής, ασκήσεις χειρισμού συμπλέκτη και διαχείρισης γκαζιού, ασκήσεις χρήση φρένων, ασκήσεις επιταχύνσεων, οδήγηση σε εύκολες διαδρομές Off-Road.

Intermediate Enduro Training Sport.
Διάρκεια: 16 ώρες – 2 ημέρες
Ιδανικό για μετρίου επιπέδου εμπειρίας αναβάτες Enduro ή για αρχάριους που θέλουν να μάθουν με ένα ταχύρυθμο πρλογραμμα. Στο οδηγικό σκέλος επαναλαμβάνουμε την πρακτική εξάσκηση στις βασικές τεχνικές οδήγησης που περιλαμβάνονται στο Basic, και προχωράμε την εκπαίδευση σε νέα αντικείμενα: οδήγηση ροής και επιλογή γραμμών και ταχυτήτων (στον κινητήρα) σε μονοπάτια (εύκολου και μέτριου βαθμού δυσκολίας), πολύ προπόνηση στην διαχείριση τόξων στροφής (αλληλουχία ενεργειών), εκμάθηση διαχείρισης βάρους σώματος αναβάτη σε συνδυασμό με την λειτουργία των αναρτήσεων για ασφαλές πέρασμα εμποδίων.

Advanced Enduro Training Sport.
Διάρκεια: 24 ώρες – 3 ημέρες
#zerotohero Enduro ή για αναβάτες με μικρή και μέτρια προηγούμενη Εμπειρία οδήγησης. Για όσους επιθυμούν να αντιμετωπίζουν κάθε διαδρομή Off-Road με επάρκεια και άνεση το Advanced είναι το τριήμερο προπονητικό πρόγραμμα που θα τους δώσει πλήρη τεχνική επάρκεια. Επαναλαμβάνουμε όλες τις τεχνικές οδήγησης που διδάσκονται στα Basic και Intermediate και οδηγούμε σε ακόμα πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης Enduro. Μονοπάτια (μέτριου και υψηλού βαθμού δυσκολίας, αλλά όχι extreme), εκπαίδευση οδήγησης σε άμμο, εκμάθηση άλματος σε επίπεδο και με κλίσεις έδαφος, off camber cornering, πέρασμα εμποδίων, προπόνηση σε πίστα scramble με μίξη τεχνικών οδήγησης Enduro και Motocross, και Enduro Trail riding σε επιλεγμένες κυκλικές διαδρομές Enduro αυξομειούμενου βαθμού δυσκολίας. 

Ταξίδια Enduro Sport

Για μεμονωμένα άτομα, παρέες φίλων ή ολιγομελή Group, υλοποιούμε μονοήμερα, διήμερα ή και πολυήμερα Enduro Tours σε ολόκληρη την Ελλάδα παρέχοντας ποιοτικές οδηγικές Εμπειρίες Off-Road απόδρασης με καθαρόαιμο χαρακτήρα αναψυχής. Φανταστικά τοπία, απίθανα Off-Road Trails, εξερεύνηση σε παρθένες διαδρομές, εγγυημένη πλοήγηση και ασφάλεια, και στο τέλος της ημέρας καλό φαγητό και άνετη διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε ένα iEnduro Tour απόλυτα οργανωμένο στα μέτρα και τις απαιτήσεις σας.

  • Υπάρχουν τρεις επιλογές υλοποίησης των Enduro Training Sport: Ιδιαίτερο 1:1 (Personal Training), Semi-Personal 1:2 (1 εκπαιδευτής με 2 αναβάτες), και σε μικρά Group έως τέσσερις (4) αναβάτες. Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται αντίστοιχα ανά περίπτωση.
  • Όλα τα Enduro Training Sport (ανεξαρτήτως τοποθεσίας) ξεκινάνε το πρωί στις 09.00 και ολοκληρώνονται απόγευμα στις 16.00. Το μεσημέρι υπάρχει διάλλειμα μιας (1) ώρας για ξεκούραση και ελαφρύ γεύμα.
  • Τρείς τοποθεσίες Εκπαίδευσης στην Αττική σε: Λαύριο, Πεντέλη, Βαρυμπόμπη. Το σημείο που τελικά θα γίνει το Training επιλέγεται ανάλογα με τον τόπο διαμονής του αναβάτη, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η πρόβαση στο σημείο εκπαίδευσης.
  • Μετακίνηση στο σημείο εκπαίδευσης με αυτοκίνητο και τρέιλερ. Όλα τα σημεία εκπαίδευσης έχουν ασφαλές parking για πρόσβαση από άσφαλτο με το αυτοκίνητο σας.
  • Μετακίνηση στο σημείο εκπαίδευσης με το αυτοκίνητο της ALL ROAD TRAINING. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοκίνητο και τρέιλερ, αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς τον τόπο κατοικία σας με δικό μας μέσο (κατόπιν σχετικής συννενόησης). 
  • Υλοποίηση προγραμμάτων σε άλλα σημεία της Ελλάδας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την σειρά Enduro Training Sport, στον τόπο διαμονής σας κατόπιν σχετικής επικοινωνίας και προηγούμενης συννενόησης.

Αναβάτης:
– Πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη (εξειδικευμένος για Enduro)
– Σακίδιο πλάτης με νερό
– Αδιάβροχα
– Ένα t-shirt για να αλλάξετε μετά το μάθημα

Μοτοσυκλέτα:
– Δεν απαιτείται καμία μετατροπή ή επιπλέον προστασία
– Ελαστικά Enduro