enduro tour viotia

21.03.2021

Διαθεσιμότητα: ΚΛΕΙΣΤΟ – Δεν υπάρχουν θέσεις

Ο νομός Βοιωτίας είναι μια ιδανική περιοχή για ένα μονοήμερης διάρκειας Enduro Tour συνδυάζοντας άριστα την αίσθηση της εξόρμησης, αλλά και την απαραίτητη – για να μην χαθεί η επαφή – προπόνηση Travel Enduro. Μεγάλη ποικιλία χωμάτινων διαδρομών τόσο σε μήκος όσο και σε ποιότητα χώματος. Έχουμε σχεδιάσει έξι διαφορετικές χωμάτινες διαδρομές μήκους από 75 KM έως 165 ΚΜ τις οποίες έχουμε χωρίσει σε δύο βαθμούς δυσκολίας. Οι τρεις χωμάτινες διαδρομές έχουν βαθμό δυσκολίας από 1 έως 3, και απευθύνονται σε αρχάριους σχετικά αναβάτες που έχουν μια βασική ικανότητα οδήγησης στο χώμα. Οι άλλες τρεις στους πιο έμπειρους που επιθυμούν να κάνουν την προπόνηση τους μαζί μας μέσω μια δυνατής βόλτας Enduro.

Ανάλογα λοιπόν με την εποχή του έτους και την κατάσταση του καιρού επιλέγουμε τις κατάλληλες χωμάτινες διαδρομές ανά ημερομηνία προκειμένου όλοι να ευχαριστηθούν με απόλυτη ασφάλεια την χωμάτινη βόλτα τους.

Σε κάθε
Enduro Tour λοιπόν μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο Group Εμπειρίας που επιθυμείτε επιλέγοντας Basic Enduro ή Advanced Enduro. Τα χωμάτινα ελαστικά είναι απαραίτητα για όλα τα Group τα οποία έχουν δύο (2) διαφορετικούς πλοηγούς και ο αριθμός ανά ταξιδιωτική ομάδα δεν ξεπερνάει ποτέ τους οχτώ (8) αναβάτες + πλοηγό. Και οι έξι διαδρομές είναι διπλής – κυκλικής κατεύθυνσης ( τύπου Loop) με σημείο εκκίνησης, πρωινής ενημέρωσης και τερματισμού την κεντρική πλατεία Αυλώνα.

πληροφοριεσ

 • Μονοήμερο Enduro Tour στον νομό Βοιωτίας
 • Απευθύνεται σε Adventure Riders 
 • 2 Group οδήγησης: Enduro Basic & Advanced 
 • 6 επιλεγμένες διαδρομές – 2 επιπέδων δυσκολίας (ανά Group)
 • Μήκος χωμάτινων διαδρομών Enduro Basic Group: 75 KM – 100 KM
 • Μήκος χωμάτινων διαδρομών Enduro Advanced Group: 100 ΚΜ – 165 ΚΜ
 • Οχτώ (8) αναβάτες ίδιου επιπέδου εμπειρίας ανά Πλοηγό
 • Κόστος συμμετοχής: 75€
 • Κράτηση θέσης: Ηλεκτρονικά μέσω της Αίτησης
 • Απαραίτητος ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη
 • Αδιάβροχα
 • Σακίδιο πλάτης με νερό (ελάχιστο 2 lit)
 • Εργαλεία της μοτοσυκλέτας σας
 • ΚΙΤ επισκευής ελαστικών ή σαμπρέλες
 • Υποχρεωτικά τα χωμάτινα ελαστικά (50-50)

Παρακαλούμε συμπληρώστε με τα σωστά στοιχεία την παρακάτω φόρμα. Στο πεδίο Παρατηρήσεις αναγράψτε το Group οδήγησης Basic Enduro ή Advanced Enduro ανάλογα με το επίπεδο της Εμπειρίας Enduro που έχετε.

Λαμβάνοντας την Αίτηση θα επικοινωνήσουμε μέσω e mail μαζί σας για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας.

  Τα στοιχεία που δηλώνονται στην παρούσα φόρμα θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας και την επικοινωνία μαζί σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης και να διαβάσετε αναλυτικά με ποιό τρόπο διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε.

  Συμφωνώ με την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων μου από την ART.

  Κόστος συμμετοχής: 75€ 

  Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:
  Κόστος διοργάνωσης ταξιδιωτικού προγράμματος περιπέτειας 1 ημέρας με μοτοσυκλέτες, 1-2 έμπειρους πλοηγούς συνοδείας του Group, οδήγηση σε ολιγομελές Group αναβατών περίπου ίδιου βαθμού εμπειρίας, συμβουλές οδήγησης και υποστήριξη των αναβατών στα τμήματα των Off-Road διαδρομών, τεχνική υποστήριξη από τους πλοηγούς σε περίπτωση μηχανολογικής βλάβης.

  Το κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνει:
  Καύσιμα, διόδια, γεύματα, αυτοκίνητο συνοδείας, κόστος μεταφοράς του αναβάτη ή της μοτοσυκλέτας του στον τόπο διαμονής του σε περίπτωση μηχανολογικής βλάβης.

  Έλα στην παρέα!

  Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις κανένα σήμερα στην ALL ROAD TRAINING αυτό να μην σε προβληματίζει. Το αντίθετο. Στα Enduro Tours θα κάνεις πολλούς νέους φίλους γνωρίζοντας Adventure Riders που αγαπάνε την Μοτοσυκλέτα και τα Ταξίδια Περιπέτειας όσο και εσύ. Ομαδικό και φιλικό κλίμα με αναβάτες που δεν είναι χρωματισμένοι με μάρκες ή χωρισμένοι σε στρατόπεδα ανάλογα με το μοντέλο της μοτοσυκλέτας, αλλά εστιάζουν στην ουσία που δεν είναι άλλη από την οδήγηση και την διασκέδαση. Το ART Team είναι πολύ δυνατό και σε προσκαλεί!

  gallery

  BLOG & νεα

  μοιρασου την σελιδα

  υποστηρικτεσ