Μάθημα Enduro Αρχαρίων.

Μονοήμερο Ιδιαίτερο Μάθημα για να ξεκινήσεις σωστά!

 • Καμιά προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη
 • Για άντρες ή γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας ή μάρκας μοτοσυκλέτας
 • Διάρκεια μαθήματος 7 ώρες | Ώρες Εκπαίδευσης: 09.00 – 16.00 |Διάλειμμα ξεκούρασης: 13.00 – 14.00
 • Αναβάτες ανά εκπαιδευτή: Ιδιαίτερο Μάθημα για 1 έως 2 αναβάτες (αν το θέλετε, με δικό σας φίλο)
 • Eιδικά σχεδιασμένο Training για μοτοσικλέτες: ON-OFF, Adventure
 • Ταχύρυθμο και άκρως αποτελεσματικό Training αφού προσαρμόζεται απόλυτα στα δεδομένα και τις απαιτήσεις σας
 • Σημεία Εκπαίδευσης: Σε ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης
 • Σημεία Εκπαίδευσης για κατοίκους νομού Αττικής: Μαραθώνας

Το Enduro Training – Basic Level είναι το εισαγωγικό πρόγραμμα εκμάθησης οδήγησης σε χωματόδρομους χαμηλού βαθμού δυσκολίας. Όλες οι ασκήσεις εκτελούνται σε πολύ αργές ταχύτητες προκειμένου να αποκτήσετε σταδιακά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και να κατανοήσετε τον τρόπο ελέγχου της μοτοσικλέτας σας στο χώμα. Βασικό ζητούμενο να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να ξεκινήσετε σε σωστές βάσεις. Στις 7 ώρες που διαρκεί το Μάθημα θα μάθετε πως να οδηγείτε την Adventure μοτοσικλέτας σας στο χώμα σε όρθια στάση σώματος και παράλληλα τον έλεγχος της κατά την επιτάχυνση, επιβράδυνση, σε κλειστές ή ανοιχτές στροφές. Το Enduro Training Basic περιλαμβάνει εκτός από αρκετή πρακτική εξάσκηση και σημαντική θεωρητική εκπαίδευση η οποία θα σας χρησιμεύσει ιδιαίτερα όταν βρεθείτε μόνοι ή με παρέα σε μια χωμάτινη διαδρομή. Θα σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με τα ελαστικά και προτεινόμενες πιέσεις, χρήσιμο εξοπλισμό Off-Road, ρυθμίσεις μοτοσικλέτας, Riding Modes και πως αυτά επιδρούν στην οδήγηση.

Τι περιλαμβάνει το Μάθημα;

 
 • Οπτική Εστίαση κατά την διάρκεια της οδήγησης
 • Θα μάθετε την οδήγηση σε όρθια θέση και τις προσαρμογές στάσης σώματος ανά κλίση εδάφους, κατά την επιτάχυνση ή επιβράδυνση
 • Ασκήσεις Κατεύθυνσης σε διαφορετικά τόξα στροφής με χαμηλές ταχύτητες
 • Ασκήσεις Ελέγχου της μοτοσυκλέτας με την σωστή χρήση συμπλέκτη
 • Βελτίωση στην ικανότητα φρεναρίσματος σε ολισθηρά εδάφη. Ασκήσεις πέδησης – ακινητοποίησης της μοτοσικλέτας
 • Θεωρητική Εκπαίδευση: ελαστικά και πιέσεις, ρυθμίσεις και προετοιμασία μοτοσικλέτας, riding modes, εξοπλισμός αναβάτη

Κόστος Συμμετοχής

 

160 € 1 άτομο με την δική σας μοτοσικλέτα

80 € 2 άτομα (με φίλο σας) και την δική σας μοτοσικλέτα

550 € για Λέσχες και παρέες μοτοσικλετιστών (3-8 άτομα)

Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής

 
Εκπαίδευση 7 ωρών Enduro Training σε Ιδιαίτερο Μάθημα (εσείς και ο Εκπαιδευτής) προσαρμοσμένο απόλυτα στα δικά σας δεδομένα (ηλικία, επίπεδο, φύλο, τύπο μοτοσικλέτας), μπορείτε να κλείσετε και να κάνετε το μάθημα σας επίσης με κάποιον φίλο σας (χωρίς να αυξάνεται το κόστος), το μάθημα θα το κάνετε με τον Νίκο Σπανό πιστοποιημένο Εκπαιδευτή της BMW Motorrad (BMW Motorrad – Certified Off-Road Instructor).

Τι δεν περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής

 
Δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%, τα καύσιμα σας με την δική σας μοτοσικλέτα, γεύματα, αναψυκτικά ή άλλα προσωπικά σας έξοδα κατά την διάρκεια του μαθήματος, το κόστος της μετακίνησης μας για την διεξαγωγή του μαθήματος σε τοποθεσίες εκτός Νομού Αττικής. Στην Δήλωση Συμμετοχής αναγράψτε την τοποθεσία που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το Training και θα σας απαντήσουμε για το επιπλέον κόστος που αφορά την μετακίνηση μας.

Εξοπλισμός Προστασίας Αναβάτη

 
Για την δική σας ασφάλεια είναι υποχρεωτικός ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη ειδικός για χρήση μοτοσικλέτας. Το Μάθημα δεν είναι θεωρητικό σεμινάριο απλού τύπου, αλλά περιέχει κυρίως πρακτική και ολοήμερη οδήγηση σε χωματόδρομους. Είναι αδύνατο να συμμετάσχετε με απλό ρουχισμό χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας-προστασίας. Αναβάτες που ίσως έρθουν στο Training δίχως τον πλήρη εξοπλισμό ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Καλό είναι να έχετε μαζί σας δύο T-Shirt τύπου Dry Fit για να αλλάξετε μετά από το μεσημεριανό διάλλειμα και στο τέλος κατά την αποχώρηση.

Τα ελαστικά της μοτοσικλέτας σας

 
Στο Enduro Training Basic δεν είναι υποχρεωτικό να τοποθετήσετε λάστιχα διπλής χρήσης (All Terrain – Χωμάτινα) . Είναι σίγουρο όμως ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα στο Μάθημα εάν τα έχετε τοποθετήσει. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Επικοινωνείστε μαζί μας εαν έχετε απορίες.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X