Ευτυχισμένες παιδικές αναμνήσεις με αθλητικό, μηχανοκίνητο προφίλ και εξατομικευμένη προσέγγιση

Μην ψάχνετε άλλο για τον τρόπο που θα μυήσετε τα παιδιά σας με ασφάλεια στο κόσμο της μοτοσυκλέτας. Τα Παιδικά Προπονητικά Προγράμματα μοτοσυκλέτας της ALL ROAD TRAINING, θα τους χαρίσουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις σε ένα ευχάριστο, φιλικό αλλά κυρίως μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε ευτυχισμένες μηχανοκίνητες αναμνήσεις σε δύο τροχούς.

Η απόκτηση των σωστών βάσεων στην οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι πολύ σημαντικό να αποκτάται από την παιδική ηλικία, μέσω απόλυτα μεθοδικών και κυρίως εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων (ιδιαίτερο μάθημα) από επαγγελματίες στον τομέα. Ο Νίκος Σπανός διαθέτει όχι μόνο την εμπειρία της τεχνικής εκπαίδευσης στην οδήγηση μοτοσυκλετών, αλλά καλύπτει κυρίως το ιδιαίτερα σημαντικό και απαραίτητο για την κατανόηση και αγάπη στο σπορ, παιδαγωγικό-προπονητικό προφίλ  ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Τα CHILDREN OFF-ROAD TRAINING διαρκούν τρεις (3) ώρες ανά μάθημα, υλοποιούνται στην Αθήνα και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δεκατεσσάρων (14) ετών, αγόρια και κορίτσια. Η εγγραφή στα προγράμματα μας είναι παρόμοια με κάθε παιδική αθλητική δραστηριότητά δηλαδή με εγγραφή, μηνιαίο κόστος συμμετοχής (δείτε περισσότερα στον τομέα της σελίδας ΕΓΓΡΑΦΕΣ) και πρόγραμμα που καταρτίζεται σύμφωνα με τις δυνατότητες και το πρόγραμμα κάθε παιδιού ξεχωριστά (σχολείο, άλλες δραστηριότητες, διακοπές κλπ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στόχος των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων & Προπονήσεων της Σχολής μας είναι τα παιδιά που συμμετέχουν να αγαπήσουν πραγματικά την οδήγηση μοτοσυκλέτας τοποθετώντας την στην συνείδηση τους όχι ως μέσο ανταγωνισμού, επίδειξης ικανοτήτων ή “μαγκιάς”, αλλά ως μια ασύγκριτη μηχανοκίνητη αθλητική δραστηριότητα με καλούς φίλους σε υπαίθριο περιβάλλον. 

Στοχεύουμε στην ομαλή προσαρμογή των παιδιών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μοτοσυκλέτας, θέτωντας τις απόλυτα αναγκαίες και σταθερές βάσεις τόσο στην οδηγική τους αρτιότητα όσο και στην μετέπειτα κυκλοφοριακή τους αγωγή.

Εκπαίδευση ή προπόνηση χωρίς πρόγραμμα, πλαίσο και συγκεκριμένη μέθοδο δεν μπορεί να ονομάζεται Εκπαίδευση. Το αντίθετο. Είναι μια άκρως επικίνδυνη διαδικασία που εκθέτει τα παιδιά σε πολλαπλούς κινδύνους. Εμείς ακολουθούμε μια πρωτοποριακή μέθοδο αυστηρά εξατομικευμένης εκπαίδευσης και προπόνησεων, που συνδυάζουν τόσο την τεχνική όσο και ψυχοσυναισθηματική προσαρμογή τως παιδιών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μοτοσικλέτας. 

Η γνωριμία με το παιδί και τους γονείς είναι μια  απαραίτητη και πολύ σημαντική διαδικασία πριν ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας. Ειδικά στα παιδιά που δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία οδήγησης ή είναι μικρής ηλικίας (6-8 ετών) ο Νίκος Σπανός θα δημιουργήσει πρώτα με κάποιες παιγνιώδεις ασκήσεις το κατάλληλο κλίμα εμπιστοσύνης, εξηγώντας στην δική τους γλώσσα την μηχανοκίνητη δραστηριότητα, εντάσσοντας τα έτσι στο κλίμα και την οδήγηση μοτοσυκλέτας πολύ σταδιακά. Το παιδί (όπως κάθε παιδί) έχει ως βασική ανάγκη για την ομαλή του ανάπτυξη το δημιουργικό παιχνίδι και μέσω της κάθε δραστηριότητας θα πρέπει να εξελίσσει σταδιακά νέες δεξιότητες, βρίσκοντας την χαρά μέσα από αυτό.

Δεν ασκούμε ποτέ καμία πίεση στα παιδιά για να γίνουν καλοί ή καλές οδηγοί μοτοσυκλέτας. Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια και το χαμόγελο στο πρόσωπο τους, και όχι να γίνουν πρωταθλητές.

Η κάθε προπόνηση διαρκεί τρεις (3) ώρες συνολικά. Σε κάθε προπόνηση συμμετέχει ένα (1) παιδί και μόνο. Κατά την εγγραφή του παιδιού σας θα καθορίσουμε παράλληλα και το μηνιαίο πρόγραμμα – ωράριο του σύμφωνα με την διαθεσιμότητα και την εμπειρία του (αν υπάρχει). Οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται με τα παιδιά τους στον χώρο συγκέντρωσης τριάντα λεπτά (30΄) πριν την έναρξη της προπόνησης τους, προκειμένου να ντυθούν και προετοιμαστούν για την προπόνηση τους.

Πικέρμι, νομός Αττικής

Για την ασφάλεια του παιδιού σας είναι υποχρεωτικός ο πλήρης εξοπλισμός προστάσιας, ειδικός για χρήση OFF-ROAD και για χρήση μοτοσυκλέτας. Σε περίπτωση που το παιδί δεν διαθέτει εξοπλισμό θα πρέπει να τον προμηθευτείτε. Η ALL ROAD TRAINING δεν ενοικιάζει εξοπλισμό προστασίας αναβατών.

Κάθε παιδί συμμετέχει στα προγράμματα με την ατομική του μοτοσυκλέτα η οποία θα πρέπει να είναι σε άρτια μηχανολογική κατάσταση προκειμένου να μην θέτουμε το παιδί σε κίνδυνο λόγω αμελούς συντήρησης ή ελέγχου. Στην προπόνηση θα πρέπει να έρχεστε με πλήρες ρεζερβουάρ καυσίμων.

Το SUMMER TRAINING CAMP είναι το θεματικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Σχολής μας με πολλαπλές αθλητικές δραστηριότητες και βασικό θέμα την καθημερινή επαφή με την μοτοσικλέτα τους.

Η διάρκεια του Camp είναι μια εβδομάδα και για το 2023 θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς από 17 έως 24 Ιουνίου στην Εύβοια. 

* Οι γονείς θα ενημερωθούν αναλυτικά για το θερινό κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα Απρίλιο του 2023.

Οι εγγραφές στα παιδικά προγράμματα CHILDREN OFF-ROAD TRAINING λειτουργούν όλη την χρονιά με μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή συμμετοχής.

  • Εγγραφή: €25 (πραγματοποιείται μια φορά στην έναρξη των προπονήσεων)
  • Μηνιαίο κόστος συνδρομής: €180 (πληρωμή ανά μήνα) 
  • Ετήσιο πακέτο συνδρομής για 12 μήνες: €1.700 (όφελος €460) με δωρεάν εγγραφή. Εφάπαξ καταβολή του ποσού.
  • Πακέτο συνδρομής για 6 μήνες: €880 (όφελος €200) με δωρεάν εγγραφή. Εφάπαξ καταβολή του ποσού.

Η συνδρομή συμμετοχής στα Προπονητικά προγράμματα περιλαμβάνει ανά μήνα:

  • Ανά μήνα, δύο (2) προπονήσεις, τρίωρης διάρκειας η κάθε μια. Έξι (6) συνολικά ώρες προπόνησης ανά μήνα.
  • Προπονητικό πλάνο ανά μήνα για τα κενά Σαββατοκύριακα.
  • Ιδιαίτερο μάθημα με εκπαιδευτή τον Νίκο Σπανό.
  • Φρούτα και νερό κατά την διάρκεια της προπόνησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:
Για την συμμετοχή κάθε παιδιού, σε κάθε προπόνηση είναι απαραίτητη η έγγραφη συναίνεση και των δύο γονιών μέσω ειδικού εντύπου το οποίο συμπληρώνετε και υπογράφετε πριν την έναρξη κάθε προπόνησης.

Για να πραγματοποιηθεί η Εγγραφή κάθε παιδιού σε CHILDREN OFF-ROAD TRAINING, να καταρτιστεί το μηνιαίο πρόγραμμα, αλλά και να ενημερωθούν οι γονείς αναλυτικά, είναι απαραίτητη η προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εκπαιδευτή Νίκο Σπανό.

επικοινωνια