HEAVEN ON HILLS 2019

 

To ταξιδιωτικό Πρόγραμμα Heaven on Hills επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα μετά από την περυσινή χρονιά που κατά κοινή ομολογία ήταν η πλέον επιτυχημένη στα 13 χρόνια ιστορίας αυτού του θεσμού. Έτσι, από 18 έως και 31 Οκτωβρίου 2019 τα βουνά της Ρούμελης, Ευρυτανίας και των Αγράφων θα κατακλυστούν από BMW R1250 GS!

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν παρακολούθησαν το Heaven on Hills 2018 αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα ταξίδι Enduro που πριμοδοτεί η BMW Financial Services Γερμανίας. Κάθε χρονιά συμμετέχουν 40 επιλεγμένοι έμποροι και υπεύθυνοι καταστημάτων του επίσημου δικτύου εμπόρων της BMW Motorrad ενώ δεν είναι εφικτή η συμμετοχή του ευρύτερου κοινού καθώς πρόκειται για ένα εταιρικό πρόγραμμα.

Η ALL ROAD TRAINING πάντα σε στενή συνεργασία με την εταιρία Joe Dakar GmbH, έχουν αναλάβει και φέτος την συνολική διοργάνωση του project. Ήδη ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το προγραμματισμένο Scouting Tour με εύρεση και σχεδίαση νέων χωμάτινων διαδρομών ενώ επιλέχθηκαν και όλοι οι συνεργάτες 2019 (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία κ.α).

Σημαντικά Highlights του Heaven on Hills 2019 θα είναι η οδήγηση σε πανέμορφα αλπικά τοπία της πατρίδας μας, η ομοιογένεια καθώς 22 ολοκαίνουρια BMW R1250GS HP θα ταξιδέψουν από την Γερμανία ειδικά για τον σκοπό, και τέλος σε κλίμα TROPHY μια ακόμα οργανωτική καινοτομία που εισάγεται για 1η φορά φέτος στον θεσμό! GS Challenge on Tour! Δοκιμασίες έκπληξη περιμένουν τους οδηγούς, που θα είναι διάσπαρτες σε όλο το μήκος των διαδρομών και μάχη για καλές βαθμολογίες  για τα Team όλη την ημέρα. Όλα αυτά ενώ ταξιδεύουν σε χωμάτινες διαδρομές που φτάνουν έως και τα 400 χιλιόμετρα ανά ημέρα στα Marathon stages!

Όπως και πέρυσι τον νευραλγικό τομέα της Τεχνικής Υποστήριξης, του Service των μοτοσικλετών, και της διάθεσης γνήσιων ανταλλακτικών BMW έχει αναλάβει η BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε διαθέτοντας για δύο εβδομάδες όλα τα απαραίτητα μέσα (οχήματα, εργαλεία κ.α), αλλά κυρίως μια ομάδα έμπειρων μηχανικών με επικεφαλής – επιβλέπων τον ίδιο τον κο Αντώνη Παναγιωτόπουλο.

Όσο ο καιρός πλησιάζει θα σας κρατάμε ενήμερους και ενήμερες, διότι πρόκειται για το μεγαλύτερο BMW Travel Event με χωμάτινο χαρακτήρα που διοργανώνεται στην Ευρώπη. Αποτελεί τιμή για την χώρα μια τέτοια διοργάνωση και παράλληλα τεράστια ευθύνη για την ALL ROAD TRAINING προκειμένου να αντεπεξέλθουμε σε ένα πρόγραμμα τόσου υψηλού βαθμού τεχνικής δυσκολίας, απόλυτων προδιαγραφών ασφάλειας και κορυφαίας ποιότητας.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες, την BMW Financial Services για την επιλογή ως συνεργάτη, την Joe Dakar GmbH για την τυφλή εμπιστοσύνη σε κάθε τεχνικής φύσεως ζήτημα, αλλά κυρίως τις εταιρίες BMW Motorrad Hellas και BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε που στέκονται με απόλυτο επαγγελματισμό, συνέπεια και αρτιότητα καθημερινά δίπλα μας.

Κοινοποίησε το άρθρο
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email
Print this page
Print
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X