ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αθήνα, 22.05.2018

Θέμα: Μεταφορά Enduro Trainings & Off-Road Events στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η All Road Training – Riders Academy ανακοινώνει την μεταφορά των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Enduro Training από την περιοχή Ανάβυσσου & Λαυρεωτικής σε μια γνώριμη σε εμάς περιοχή, στο Λουτράκι Κορινθίας. Στην τοποθεσία αυτή επί μια 10ετία πραγματοποιούσαμε όλα τα χωμάτινα μαθήματα μας και ως εκ τούτου είναι απολύτως οικεία, ασφαλής και κατάλληλη ως γεωγραφική και γεωφυσική περιοχή για τον τύπο των μαθημάτων που υλοποιούμε.
Ο λόγος της μεταφοράς αφορά την πρόσφατη απαγόρευση κυκλοφορίας δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω. Δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε την απόφαση, αλλά ως Σχολή που λειτουργεί νόμιμα όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε ή παραβλέψουμε.
Ως εκ τούτου όλα τα Off-Road Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Events τα οποία είχαν ως σημείο διοργάνωσης την Ανάβυσσο Αττικής, από σήμερα Τρίτη 22 Μαΐου 2018 μεταφέρονται οριστικά στο Λουτράκι. Επίσης όλα τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Off-Road θα πραγματοποιούνται από εδώ και στο εξής στην ίδια περιοχή (Λουτρακίου – Περαχώρας).
Καθώς αυτήν την στιγμή είμαστε στην διαδικασία συζητήσεων με νέους χώρους που θα αποτελούν την έδρα και το νέο σημείο συνάντησης μας στο Λουτράκι, θεωρούμε ότι πολύ σύντομα μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορούμε με νέα ανακοίνωση να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις επί του θέματος.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Με εκτίμηση,
Νίκος Σπανός – All Road Training

Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση Απαγόρευσης Δικύκλων στην περιοχή Λαυρεωτικής.
Κοινοποίησε το άρθρο
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email
Print this page
Print