ENDURO TOUR ΑΤΤΙΚΗ 2019

  03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 | ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 65 €

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 
  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Μονοήμερο
  • OFF-ROAD KM: 160 km
  • ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: 8 ώρες περίπου
  • Αριθμός Group | Συμμετοχές : Έως 8 αναβάτες ανά Πλοηγό
  • ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Λίμνη Μαραθώνα, Ραμνούντας (Ανατολική Αττική), εντελώς νέες διαδρομές!
  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σε δασικούς χωματόδρομους της Ανατολικής Αττικής έως τα γεωγραφικά όρια του Νομού Βοιωτίας.
  • ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Οι χωμάτινες διαδρομές είναι χαμηλού έως μέτριου βαθμού δυσκολίας. Στο Tour θα υπάρχουν 2 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Το πρώτο Enduro Tour της Σχολής μας για το 2019 θα πραγματοποιηθεί σε εντελώς νέας σχεδίασης χωμάτινες διαδρομές της Ανατολικής Αττικής. 160 χιλιόμετρα απολαυστικού Travel Enduro σε δασικούς χωματόδρομους, μονοπάτια, πίστες και παραλίες περιμένουν τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα χωριστούν σε δύο (2) γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο Εμπειρίας τους.

Και τα 2 γκρουπ θα κινηθούν στην ίδια διαδρομή με την διαφορά ότι οι λιγότερο έμπειροι αναβάτες θα «περιοριστούν» στην οδήγηση αποκλειστικά σε βατούς χωματόδρομους ενώ οι πιο έμπειροι (αν το επιθυμούν) θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν σε άμμο, μονοπάτια και επιλεγμένες πίστες Scramble απολαυστικές για οδήγηση μεγάλων Enduro.

Ο Νίκος Σπανός έχει σχεδιάσει το Enduro Tour με τέτοιο τρόπο προκειμένου όλοι οι αναβάτες που θα είναι μαζί μας να αυξήσουν το επίπεδο της Εμπειρίας τους, να οδηγήσουν τόσο όσο χρειάζεται ανά Level, αλλά παράλληλα να μην χαθεί και το αίσθημα της παρέας. Κοινά είναι τα σημεία εκκίνησης, στάσεων για καφέ και φαγητού στο τέλος της ημέρας ενώ το γκρούπ με τους λιγότερο έμπειρους θα κάνει στάσεις ξεκούρασης και παρακολούθησης εκεί που οι πιο Advanced αναβάτες θα προπονούνται στα πιο δύσκολα και τεχνικά σημεία. Ειδικά αυτή η δυνατότητα της παρακολούθησης πιο προχωρημένων τεχνικών οδήγησης για τους πιο άπειρους είναι σημαντικό κέρδος καθώς και κίνητρο extra προπόνησης για το μέλλον!

Ξεκινάμε με καφέ και ενημέρωση από την Λίμνη Μαραθώνα, οδηγούμε στον Σχινιά, διασχίζουμε τον Ραμνούντα με θέα την Εύβοια και στην συνέχεια μπλέκουμε σε Rallye διαδρομές της Ανατολικής Αττικής από το Σέσι έως και την Μαλακάσα. Η διαδρομή μας κυκλώνει πάνω από το Καπανδρίτι και καταλήγει και πάλι στην Λίμνη Μαραθώνα όπου θα φάμε όλοι μαζί πριν τον τέλος.

Σας περιμένουμε όλους για μια δυνατή εκκίνηση της χρονιάς!
Θα είναι Enduro! Θα είναι δύναμη!

Χρήσιμες πληροφορίες:
Για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι είναι απαραίτητα τα χωμάτινα ελαστικά, ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη και η ηλεκτρονική κράτηση μέσα από το Site μας. Το σημείο συνάντησης για την εκκίνηση είναι στο καφέ της Λίμνης Μαραθώνα όπου θα βρεθούμε για πρωινό καφέ και αναλυτική ενημέρωση όλων των αναβατών πριν την αναχώρηση. Δηλώνοντας την συμμετοχή σας θα λάβετε e mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τα στάδια ολοκλήρωσης της κράτησης σας προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Όταν εγκριθεί η συμμετοχή σας λάβετε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως συντεταγμένες σημείου συνάντησης και ειδικές τεχνικές πληροφορίες του Tour.

Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής:
Κόστος σχεδίασης ασφαλούς χωμάτινης διαδρομής συνολικού μήκους 160 χιλιομέτρων, 4 WD όχημα υποστήριξης σε περίπτωση μηχανικής βλάβης σε δυσπρόσιτο σημείο, οδήγηση σε ολιγομελές γκρουπ ίδιου βαθμού εμπειρίας έως 8 άτομα ανά Πλοηγό, Πλοήγηση διαδρομών με Πιστοποιημένο Tourguide και Εκπαιδευτή της BMW Motorrad (BMW International Tourguide | Instructor Academy), χρήσιμα Riding Tips και Training από τους Πλοηγούς – Εκπαιδευτές κατά την διάρκεια της διαδρομής, χάρτη διαδρομής, ψηφιακά σημεία ασφάλειας διαδρομής (EWP – Enduro Way Points).
Δεν περιλαμβάνει: καύσιμα, προσωπικά έξοδα (φαγητό, καφέ).

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X