ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RALLY

Η ALL ROAD TRAINING είναι ενεργή και στους πολύ-ήμερους αγώνες RALLY RAID. Παρέχουμε πλήρη αγωνιστική υποστήριξη συμμετοχής στο HELLAS RALLY 2023 με οργανωμένη ομάδα, ενώ για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία και να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για να μπουν στο κόσμο των RALLY RAIDS, η Σχολή μας προσφέρει ένα εξειδικευμένο RALLY-RAID TRAINING που είναι κορυφαίο στο είδος του.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ RALLY ΜΕ ΤΗΝ ALL ROAD TRAINING

HELLAS RALLY 2023 – ART SUPPORT

Δήλωσε συμμετοχή στο HELLAS RALLY 2023 στις κατηγορίες GPS Adventure Raid ή full Racing με ROADBOOK, με την πλήρη αγωνιστική υποστήριξη της ALL ROAD TRAINING!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ART RALLY-RAID TRAINING

Χρειάζεται να αποκτήσετε την απαραίτητη Εμπειρία πριν την συμμετοχή σας σε αγώνα RALLY; Το ART RALLY-RAID TRAINING θα σας καλύψει απόλυτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

RALLY-ENDURO MOTORCYCLE TUNING BY ART & AURORA RALLY

Εξέλιξε την μοτοσυκλέτα σου μαζί μας, και πάρε το καλύτερο Set Up που δουλεύει εγγυημένα και αξιόπιστα σε ταξίδια TRAVEL ENDURO και RALLY! Στον νευραλγικό τομέα της εξέλιξης σε πύργους Πλοήγησης, Rally fairings και περιφερειακά αγώνων Rally, η ART συνεργάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία στο είδος της AURORA RALLY EQUIPMENT.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε στην εξέλιξη – βελτίωση της μοτοσυκλέτας σας για χρήση TRAVEL ENDURO – RALLY.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ AURORA RALLY