Προϋποθέσεις Εγγραφής.

Να έχεις συμμετάσχει σε Πρόγραμμα της ART και να έχεις όρεξη για Δράση!

Μέλος στο ART Members Club δεν είναι εφικτό να γίνει κάποιος ή κάποια που δεν έχει ή είχε καμία σχέση με την Σχολή μας στο παρελθόν. Σας συμβουλεύουμε NA MHN κάνετε την εγγραφή σας στο Club αν αποκλειστικός στόχος είναι να παραλάβετε την κάρτα μέλους προκειμένου να έχετε κάποιες προνομιακές εκπτώσεις ως μέλη σε επιλεγμένους συνεργάτες.
Όπως θα διαβάσετε στην ειδική σελίδα (Ενεργά Μέλη), για να παραμείνετε ενεργό μέλος θα πρέπει να συμμετέχετε σε τουλάχιστον τρεις (3) από τις δώδεκα (12) ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες που διοργανώνονται για τα μέλη ετησίως. Άρα ζητούμενο δεν είναι η έκπτωση, άλλα η ουσία, η συμμετοχή στο Team και η πραγματική MOTO Δράση!
Να κάνετε λοιπόν σίγουρα την εγγραφή σας και δίχως δεύτερη σκέψη αν αναζητάτε μια πολύ δυνατή παρέα που έχει σκληρό super Action Team DNA και που δεν χάνει ευκαιρία για προπόνηση, εκπαίδευση ή να καταπίνει χιλιόμετρα σε χώμα και άσφαλτο!
Για να εγγραφεί κάποιος ή κάποια στο ART Club θα πρέπει να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να έχει συμμετάσχει σε κάποιο Οργανωμένο Ταξίδι της ART ή να έχει συμμετάσχει σε κάποιο Training της ART.
  2. Να είναι ο ίδιος / η ίδια κάτοχος μοτοσικλέτας (η μάρκα δεν έχει απολύτως καμία σημασία, είμαστε Team…).
  3. Να είναι άνω των 21 ετών.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X