Περιγραφή.

Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Μελών της ART!

Το ART Members Club δεν είναι σωματείο ή λέσχη μοτοσικλέτας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αλλά το Τμήμα Μελών μας που απαρτίζεται αποκλειστικά από αναβάτες που έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα της Σχολής. Σκοπός είναι η αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε παλιούς ή νέους συμμετέχοντες, και η δημιουργία μιας πολύ δυνατής Ομάδας Αναβατών που θεωρούμε ενεργούς Πρεσβευτές των Δραστηριοτήτων και της Φιλοσοφίας μας.
Το ART Members Club δεν έχει καταστατικό λειτουργίας ή ΔΣ καθώς η λειτουργία και οργάνωση του αποτελούν ενεργά τμήματα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας All Road Training – Riders Academy. Η ετήσια συνδρομή εγγραφής μέλους ανέρχεται στα 100€ το οποίο αφορά την κάλυψη μικρού μέρους των εξόδων διοργάνωσης των πολυάριθμων ΔΩΡΕΑΝ δραστηριοτήτων (Club Events) ή Δράσεων τις οποίες διοργανώνει η Σχολή μας. Σε αυτές τις δραστηριότητες δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του.

Εάν θέλεις να γίνεις ζωντανό, απόλυτα ενεργό κομμάτι της ART τότε εδώ είσαι!

Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των Δραστηριοτήτων (Club Events), την λειτουργία, τους κανονισμούς ασφαλείας και την τελική έγκριση εγγραφής μέλους είναι ο Νίκος Σπανός.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας με τα Μέλη: Βάιος Κουβέλης.

Επίσημοι Συνεργάτες
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X