επισκοπηση

Τα Adventure Training Clinics είναι τα ομαδικά προγράμματα εκπαίδευσης της ART που έχουν ως βασικό στόχο να σας βάλουν στο χώμα με τον πλέον ομαλό, ευχάριστο και ουσιαστικό τρόπο. Υποστηρίζουν τεχνικά και οδηγικά αναβάτες ανεξαρτήτως της προηγούμενης εμπειρίας τους, όταν ζητούμενο είναι η οδήγηση μοτοσυκλετών Travel Enduro – Adventure σε απλές χωμάτινες διαδρομές ή ακόμα και σε πιο απαιτητικά ταξίδια περιπέτειας Off-Road. Προσφέρουμε τρία (3) διαφορετικά level Εκπαίδευσης ανάλογα με την προηγούμενη εμπειρία σας και τον επίπεδο που
να εξελίξετε τις γνώσεις και ικανότητες χειρισμού της μοτοσυκλέτας σας στην οδήγηση Enduro – Adventure. Διοργανώνουμε τα Adventure Training Clinics σε πανελλαδική κλίμακα προκειμένου να καλύπτουμε τις απαιτήσεις όλων, όσο μακριά και αν βρίσκονται από την εκπαιδευτική βάση μας που είναι η Αθήνα.

Η ονομασία Clinics υποδηλώνει ότι πρώτον μιλάμε για ομαδικά μαθήματα και δεύτερον ότι συμμετέχοντας θα “γιατρέψουμε” όλες τις “ασθένειες” που συνήθως συνοδεύουν και συχνά ταλαιπωρούν τους εντελώς άπειρους ή ακόμα και πιο έμπειρους αναβάτες όταν οδηγούν μεγάλες και βαριές μοτοσυκλέτες στο χώμα. Χρησιμοποιώντας μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική φόρμουλα Εκπαίδευσης εξειδικευμένη όχι σε μια μάρκα ή ένα συγκεκριμένο τύπο μοτοσυκλέτας, πολύ γρήγορα θα νιώσετε αυτοπεποίθηση αποκτώντας τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας σχεδόν σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Εδώ θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε. Σίγουρα όχι τόσο ταχύρυθμα ή στοχευμένα όπως φυσιολογικά συμβαίνει με τα Personal Enduro Training, αλλά είναι βέβαιο ότι θα κατανοήσετε όλες τις απαιτήσεις στον τομέα Adventure Riding + χώμα και γρήγορα θα προχωρήσετε με σιγουριά στα επόμενα βήματα εξέλιξης. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι βασικότερο ζητούμενο για εμάς είναι να μειώσουμε στο μισό τις φοβίες διπλασιάζοντας τις ικανότητες και την συνολική σας άνεση όταν πατάνε οι τροχοί της μοτοσυκλέτας σας στο χώμα. Κι αυτό είναι κάτι που καταφέρνουμε όχι με Extreme ή ακραίο τρόπο, αλλά με μια απόλυτα step by step μεθοδολογία.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ομαδικά Μαθήματα οδήγησης Adventure Riding.
  • Διοργανώνονται σε πανελλαδική κλίμακα.
  • Δεν είναι εξειδικευμένα σε μια μάρκα ή ένα τύπο μοτοσυκλέτας.
  • Απευθύνονται σε όλους τους αναβάτες (άντρες & γυναίκες).
  • Τρία (3) διαφορετικά επίπεδα Εκπαίδευσης ανάλογα με το επίπεδο ικανοτήτων που θέλετε να αποκτήσετε και της προηγούμενης εμπειρίας που διαθέτετε.
  • Είναι απαραίτητη η κράτηση σας συμπληρώνοντας την Αίτηση του συγκεκριμένου μαθήματος που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

 riding clinics

Adventure Training I

Μονοήμερο | 8 ώρες Εκπαίδευσης 

To εισαγωγικό Μάθημα οδήγησης στο χώμα για αναβάτες με μοτοσυκλέτες Adventure και Travel Enduro που έχουν μικρή ή καμία προηγούμενη εμπειρία οδήγησης Enduro.

πληροφοριεσ

Adventure Training II

Μονοήμερο | 8 ώρες Εκπαίδευσης 

Για αναβάτες που έχουν προηγούμενη εμπειρία οδήγησης στο χώμα και θέλουν να εξελίξουν την επαφή τους με την χωμάτινη οδήγηση σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

πληροφοριεσ

Enduro Training III

Τριήμερο | 24 ώρες Εκπαίδευσης 

Ο μεγάλος προπονητικός όγκος εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Με 24 ώρες ατομικής προπόνησης απλά δεν θα υπάρχει Off-Road προορισμός που δεν θα μπορείτε να εξερευνήσετε ή τεχνικό εμπόδιο να σας σταματήσει. 

πληροφοριεσ

Enduro Practice

Μισή ημέρα | 4 ώρες Προπόνησης

Το ιδανικό προπονητικό πρόγραμμα για να δουλέψουμε μαζί σε συγκεκριμένους τομείς των τεχνικών σας την οδήγηση Enduro. Διατηρηθείτε σε υψηλή φόρμα με μέθοδο, στόχους και κορυφαία αποτέλεσματα! 

πληροφοριεσ

Sand Training

Τριήμερο | 24 ώρες Εκπαίδευσης 

Εάν θέλετε να ολοκληρωθείτε σαν αναβάτες χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο Ιδιαίτερο Μάθημα οδήγησης σε άμμο. Απόλυτα χρήσιμο για όσους ταξιδεύουν σε Αφρικανικές χώρες ή απλά θέλουν να εξελιχθούν σε top επίπεδο. 

πληροφοριεσ
εχετε αποριεσ; επικοινωνηστε μαζι μασ

BLOG & ΝΕΑ

μοιρασου την σελιδα

υποστηρικτεσ