Ομαδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Adventure Riding με τον Νίκο Σπανό – 6 ώρες

– Διάρκεια 1 ημέρα (Ωράριο μαθήματος: 10.00 – 16.00)
– Κόστος συμμετοχής: € 40
– Επικεφαλής εκπαίδευσης: Νίκος Σπανός
– Εισαγωγικό μάθημα αρχαρίων στην χωμάτινη οδήγηση (σεμιναριακού χαρακτήρα)
– Τα χωμάτινα ελαστικά δεν είναι υποχρεωτικά
– Απαραίτητος ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη (ειδικός για μοτοσυκλέτα)
– Για όλες τις μοτοσυκλέτες Travel Enduro – Adventure (ανεξαρτήτως μάρκας)

Τα Adventure Riding Clinics είναι ομαδικά, εισαγωγικά μάθηματα, διάρκειας έξι (6) ωρών, για αναβάτες (άντρες και γυναίκες) που θέλουν να μάθουν όλη την βασική θεωρία και να εξασκηθούν στην απαραίτητη παρακτική οδήγησης στο χώμα. Το πρόγραμμα και τα αντικείμενα εκπαίδευσης τους είναι σχεδιασμένα έτσι, ούτως ώστε να αποτελούν ιδανική επιλογή ακόμα και για εκείνους που απλά επιθυμούν να ενημερωθούν συμμετέχοντας μόνο στο θεωρητικό σκέλος του μαθήματος, και να παρακολουθήσουν (αν δεν θέλουν να οδηγήσουν) ως θεατές το πρακτικό!
 
Τα Adventure Riding Clinics υλοποιoύνται σε όλη την Ελλάδα, πάντα σε οργανωμένα από εμάς Adventure Riding Camps. Τα εδάφη που χρησιμοποιούμε είναι πολύ ομαλά  που σε καμία περίπτωση δεν φοβίζουν έναν αρχάριο οδηγό. Το πρόγραμμα δεν αφορά τους κατόχους μόνο μιας μάρκας ή ενός τύπου μοτοσικλέτας Adventure, και δεν είναι υποχρεωτικά τα χωμάτινα ελαστικά.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα συμμετοχής είναι ότι θα κερδίσετε πολλά σε αυτοπεποίθηση, αυξάνοντας κατακόρυφα και τα επίπεδα ελέγχου και ασφάλειας στην ασφάλτινη οδήγηση τόσο στην καθημερινή όσο και ταξιδιωτική χρήση της μοτοσικλέτας σας. Σε κάθε πρόγραμμα επικεφαλής Εκπαίδευσης είναι o Νίκος Σπανός που πλαισιώνεται από ικανούς αναβάτες με πολυετή off-road εμπειρία, προκειμένου η πρώτη εκπαιδευτική σας ημέρα μαζί μας να έχει την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση με τον υψηλότερο δυνατό δείκτη κατανόησης – εξέλιξης. 

ΕΠΟΜΕΝA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA – ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

* Το πρόγραμμα του Adventure Riding Clinic – 18.06.2023 μεταφέρθηκε για την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.