MORIAS 360 EXPEDITION

ημερομηνιεσ ταξιδιου

22.05 – 26.05.2021
Διαθεσιμότητα : ΚΛΕΙΣΤΟ

21.05 – 25.05.2022
Διαθεσιμότητα: ΑΝΟΙΧΤΟ – 8 θέσεις

To Morias 360 Expedition είναι ένα ταξίδι περιπέτειας συνολικής διάρκειας πέντε (5) ημερών, τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων και 1.000 χιλιομέτρων στην Πελοπόννησο. Ιδανικό για νεοεισερχόμενους αναβάτες στα Off-Road και Adventure Expeditions της ART αφού είναι βατό από πλευράς χωμάτινων διαδρομών και επιπλέον για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε ξενώνες ή ενοικιαζόμενα δωμάτια αφού τα σημεία κατασκήνωσης το επιτρέπουν.

Το 360 προκύπτει από τον σχεδιασμό κυκλικού τύπου (loop), έχοντας δηλαδή κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την Αθήνα. Το πρόγραμμα στο οδηγικό του σκέλος περιλαμβάνει διάσχιση Off και On-Road της Πελοποννήσου όχι μια, αλλά δύο φορές!

Ξεκινάμε από τα ανατολικά και την 1η ημέρα ταξιδεύοντας αρχικά στην Κυνουρία και στην συνέχεια στο όρος Πάρνωνα για να καταλήξουμε στον πυρήνα του βουνού, κοντά στο γραφικό χωριό Πολύδροσο Λακωνίας (Τζίτζινα). Φανταστικές διαδρομές με πολύ καλή ποιότητα χώματος, αυξομοιούμενες υψομετρικές και εναλλαγές χρωματισμών στα τοπία. Από την θάλασσα στα έλατα και από εκεί “χάσιμο” σε δάση από καστανιές. Την 2η ημέρα η περιπέτεια συνεχίζεται στην κεντρική Πελοπόννησο με δυνατό Travel Enduro στην καρδιά της Αρκαδίας με πολλά φυσικά αξιοθέατα και γραφικά χωριά στην διαδρομή μας. Τελικός προορισμός της ημέρας  η Στεμνίτσα στο όρος Μαίναλο.

Την 3η ημέρα εξερευνούμε το νότιο γεωγραφικό τμήμα της Αρκαδίας, οδηγούμε  δίπλα στα φιόρδ του ποταμού Λάδωνα, φωτογραφίζουμε τα παρθένα δάση της Φολόης και καταλήγουμε στις δυτικές ακτές της Πελοποννήσου. Η παραλία του Καϊάφα στον νομό Ηλείας μας περιμένει για μια μαγική κατασκηνωτική βραδιά, με τις σκηνές στην άμμο να θυμίζουν σκηνικό Dakar!

4η ημέρα διάσχιση και πάλι της Πελοποννήσου! Από την δύση στην ανατολή αυτή την φορά διασχίζουμε τον Ερύμανθο, ανεβαίνουμε στα μεγάλα ορολίβαδα των Καλαβρύτων, χανόμαστε στις ελατιές του όρους Χελμός και καταλήγουμε στα όρη της Ζήρειας όπου κάνουμε και την τελευταία μας κατασκήνωση στο ταξίδι. 5η ημέρα από την ορεινή Κορινθία ταξιδεύουμε και πάλι προς την Αθήνα με ένα μικρό χωμάτινο σκέλος από την Ζήρεια στην Στυμφαλία έως τον Ισθμό της Κορίνθου, και από εκεί επιστροφή στην Αθήνα ολοκληρώνοντας ένα μαγικό Off-Road ταξίδι περιπέτειας στην Πελοπόννησο!

 • ΕΚΚΙΝΗΣΗ | ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Αθήνα 
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ : 5 ημέρες οδήγησης – 4 διανυκτερεύσεις
 • ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Συνολικά χιλιόμετρα: 900 – 1.100 km | Ημερησίως: 200 – 400 km
 • ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : Travel Enduro | Off – On Road (50% – 50%) 
 • ΔΙΑΜΟΝΗ : Υπαίθρια – Σε ατομικές σκηνές ή σε ξενώνες – δωμάτια
 • ΦΥΣΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ : Όρη: Κυνουρίας, Γορτυνίας, Λαγκαδίων, Πάρνωνας, Μαίναλο, Ερύμανθος, Χελμός, Ζήρεια., Λούσιος ποταμός, Αλφειός ποταμός, Λάδωνας ποταμός, δασός Φολόης, δάσος Καστάνιτσας, λίμνη Λάδωνα, λίμνη Δόξας,  λίμνη Δασίου, λίμνη Στυμφαλίας.
 • ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ :  8 αναβάτες – ελάχιστος αριθμός για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι 4 συμμετοχές
 • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Από 245€ – Early bird 
 • ΠΛΟΗΓΟΣ EXPEDITION : Νίκος Σπανός [ Βιογραφικό ]
 • ΗΜΕΡΑ 1η : Αθήνα – Πολύδροσο (Τζίτζινα)
 • ΗΜΕΡΑ 2η : Πολύδροσο – Στεμνίτσα
 • ΗΜΕΡΑ 3η : Στεμνίτσα – Παραλία Καϊάφα (3 km από Ζαχάρω)
 • ΗΜΕΡΑ 4η : Παραλία Καϊάφα – Καταφύγιο Ζήρειας
 • ΗΜΕΡΑ 5η : Καταφύγιο Ζήρειας – Αθήνα 

Επιπλέον η ALL ROAD TRAINING προσφέρει μια πλήρη σειρά Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων [ EnduroRoadTravel ] που μπορούν να σας προετοιμάσουν για όλες τις πτυχές και απαιτήσεις του ταξιδιού, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε καμία προηγούμενη εμπειρία.

GALLERY

Κόστος συμμετοχής: Από 245€ 

245€ – Early bird 
Για κρατήσεις έως 25.03.2021
Προκαταβολή 50% – αποπληρωμή έως 01.04.2021


285€
Για κρατήσεις από 26.03.2021 – 25.04.2021
Προκαταβολή 50% – αποπληρωμή έως 01.05.2021


325€
Για κρατήσεις από 01.05.2021
100% καταβολή με την κράτηση

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:
Κόστος διοργάνωσης ταξιδιωτικού προγράμματος περιπέτειας 5 ημερών με μοτοσυκλέτες, 1-2 έμπειρους πλοηγούς συνοδείας του Group, 1 αναλυτικό Tour Book με γραπτές οδηγίες σχετικά με την προετοιμασία σας πριν το ταξίδι, οδήγηση σε ολιγομελές Group αναβατών περίπου ίδιου βαθμού εμπειρίας, συμβουλές οδήγησης και υποστήριξη των αναβατών στα τμήματα των Off-Road διαδρομών, συμβουλές υπαίθριας διαβίωσης, τεχνική υποστήριξη από τους πλοηγούς σε περίπτωση μηχανολογικής βλάβης, αναμνηστικό T-shirt.

Το κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνει:
Καύσιμα, διόδια, γεύματα, αυτοκίνητο συνοδείας, κόστος μεταφοράς του αναβάτη ή της μοτοσυκλέτας του στον τόπο διαμονής του σε περίπτωση μηχανολογικής βλάβης.

  Τα στοιχεία που δηλώνονται στην παρούσα φόρμα θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας και την επικοινωνία μαζί σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης και να διαβάσετε αναλυτικά με ποιό τρόπο διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε.

  Συμφωνώ με την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων μου από την ART.

  τεχνικεσ πληροφοριεσ

  blog & nea

  μοιρασου την σελιδα

  υποστηρικτεσ