ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ COVID-19

Παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19, των μεταλλάξεων οι οποίες ταλαιπωρούν όλους μας επηρεάζωντας (δυστυχώς) αρνητικά τους ήδη αυξημένους ρυθμούς μεταδοτικότητας, αλλά και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την νέα δέσμη μέτρων που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση, ανακοινώνουμε:

1. Την ματαίωση όλων των ήδη ανακοινωμένων Enduro Tours 2022 τα οποία είναι πολύ μαζικού χαρακτήρα και δυστυχώς όπως κάθε μαζική συνάθροιση αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να νοσήσει κάποιος ή κάποιοι συμμετέχοντες μετά την συμμετοχή του σε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη σελίδα (Enduro Tours 2022) αφαιρέθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα μας.

2. Όλα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Enduro – Travel – Road Training πραγματοποιούνται κανονικά σε καθημερινή βάση, αλλά παρέχονται όπως και το 2021 αποκλειστικά υπό την μορφή Ιδιαίτερου Μαθήματος, δηλαδή 1 αναβάτης και 1 Εκπαιδευτής. Είναι υποχρεωτική η επίδειξη έγκυρου 24ώρου αρνητικού Self-Test πριν την εκκίνηση κάθε μαθήματος (ανεξαρτήτως αριθμού εμβολίων).

3. Όλα τα Expeditions 2022 θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε πολύ μικρούς αριθμούς συμμετεχόντων (έως 6 αναβάτες + Εκπαιδευτής ανά ταξίδι), ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας που ίσχυαν στα ταξίδια μας και το 2021 (PCR Test – πιστοποιητικά εμβολιασμού – χρήση μάσκας κλπ).

Από την αρχή της πανδημίας Covid 19 και ασχέτως της άποψης που έχουμε σχετικά με τα μέτρα που ισχύουν ανά χρονική περίοδο, το ηθικό καθήκον μας επέβαλε και συνεχίζει να επιβάλει να τήρουμε τις συστάσεις των επαγγελματιών υγείας, να προασπίζουμε (όσο μπορούμε) την κοινωνία και τους αναβάτες μοτοσικλέτας που αποτελούν ενεργά μέλη αυτής.

Πάντα με σοβαρότητα και αυστηρή πρόληψη, αψηφώντας κάθε κόστος από τις ματαιώσεις ή αναβολές προγραμμάτων που δυστυχώς έχουμε κάνει, προάγουμε ως υπέρτατο στόχο την υγεία του συνόλου και όχι τον δικό μας προγραμματισμό, εικόνα της ART ή την οικονομική μας ευμάρεια η οποία προφανώς και επηρεάζεται από περιορισμούς και ματαιώσεις, αλλά ποτέ δεν ξεπερνά σε αναγκαιότητα το κοινό καλό.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους Υγεία και ελπίζουμε να ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατό αυτήν την παγκόσμια υγειονομική κρίση με τις ελάχιστες απώλειες.

Καλή Πρωτοχρονιά.