Πολιτική προστασίας COVID-19

Πραγματοποιούμε αποκλειστικά Ατομικά Εκπαιδευτικά και Ταξιδιωτικά προγράμματα με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη προσοχή, τηρώντας κάθε δυνατό μέτρο προφύλαξης. Σε κάθε μια σελίδα της ιστοσελίδας μας (ALLROAD-TRAINING.COM) ανάλογα με τον τύπο του προγράμματος υπάρχει και μια επιπλέον σχετική παράγραφος (υπό ΜΕΝΟΥ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) σχετικά με την δυνατότητα ή μη υλοποίησης του.
 
Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή την Πολιτικής Προστασίας που ακολουθούμε:

1. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που έχουν έλθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού εφόσον δεν έχει επέλθει διάστημα 20 ημερών.
2. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που έχουν την οποιαδήποτε ένδειξη, σύμπτωμα ή έστω και αμυδρά υπόνοια εμφάνισης συμπτωμάτων της πάθησης (COVID-19).
3. Άτομα που έχουν νοσήσει από COVID-19 μπορούν να συμμετάσχουν εφόσον έχει επέλθει το προβλεπόμενο διάστημα πλήρους αποθεραπείας και εφόσον το τεστ στο οποίο έχουν υποβληθεί είναι αρνητικό.

Κατά την διάρκεια των προγραμμάτων:

1. Η συνάντηση πριν την εκκίνηση γίνεται σε υπαίθριο χώρο (αποκλειστικά) που θα σας υποδείξει η Σχολή μας.
2. Καμία στάση ή διάλειμμα δεν πραγματοποιείται σε cafe τύπου take away.
3. Όσοι επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερο μάθημα θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι / ες να πραγματοποιήσουν τις σωματικές τους ανάγκες σε υπαίθριο περιβάλλον και όχι σε τουαλέτα κλειστού χώρου.
4. Ο χαιρετισμός μεταξύ εκπαιδευτή-εκπαιδευόμενου πραγματοποιείται σε απόσταση τριών μέτρων και όχι με χειραψία.
5. Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος υποχρεωτικά θα πρέπει να τηρούν απόσταση ασφαλείας τριών μέτρων καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος.
6. Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος θα πρέπει να φοράνε υποχρεωτικά τα γάντια τους όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται, ακόμα δηλαδή και στα διαλείμματα ξεκούρασης.
7. Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος καλό είναι να αποφεύγουν οποιαδήποτε ανταλλαγή αντικειμένων ή προσωπικών ειδών.
8. Σε περίπτωση πτώσης αναβάτη ο εκπαιδευτής καλείται να σηκώσει την μοτοσικλέτα του εκπαιδευόμενου εφόσον αυτός αδυνατεί από μόνος του. Σε αυτή την περίπτωση ο εκπαιδευόμενος θα πρέπει να απομακρυνθεί από την μοτοσικλέτα του και να τηρήσει την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας.
9. Ο Εκπαιδευόμενος θα πρέπει να προσέλθει στο μάθημα με καύσιμα ελάχιστης αυτονομίας 150 χιλιομέτρων. Αποφεύγουμε την στάση και σε βενζινάδικα.
10. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ο Εκπαιδευτής αναλαμβάνει αποκλειστικά την μεταφορά της μοτοσικλέτας και αναβάτη σε ασφαλές σημείο με ειδικό όχημα το οποίο διασφαλίζει την απόσταση (των τριών μέτρων) μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Επιπλέον υποχρεωτικός εξοπλισμός αναβάτη κατά την συμμετοχή σε Ιδιαίτερο μάθημα:
1. Σακίδιο πλάτης
2. 4 λίτρα νερό
3. Ενεργειακό φαγητό (μπάρες πρωτεΐνης, αποξηραμένα φρούτα κλπ)
4. Υγρά μαντήλια (υγιεινή)
5. Αντισηπτικό καθαρισμού χεριών
6. Πετσέτα (μικρή αθλητική)

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία!