ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ!

  21 & 22 IOYΛIOY 2018 | ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150 €

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 
  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αθήνα
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες
  • OFF-ROAD KM: 250 χιλιόμετρα χώμα περίπου και τις δύο ημέρες
  • ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: 8 – 10 ώρες περίπου ανά ημέρα
  • Αριθμός Group | Συμμετοχές : Έως 6 αναβάτες | Tourguide: Νίκος Σπανός
  • ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Όρος Καλλίδρομο, όρος Οίτη, όρη Γκιώνας, η Παύλιανη, το σημείο του Camp!
  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σε δασικούς χωματόδρομους της Ρούμελης,  οδήγηση σε μεγάλα υψόμετρα και αλπικές διαδρομές, απολαυστικές ασφάλτινες διαδρομές με συνεχόμενες στροφές σε επαρχιακό δίκτυο.
  • ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Οι χωμάτινες διαδρομές είναι χαμηλού έως μέτριου βαθμού δυσκολίας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 διοργανώνουμε διήμερο ταξιδιωτικής περιπέτειας με κατασκήνωση στα Βουνά της Ρούμελης! Η αναχώρηση μας είναι προγραμματισμένη από Αθήνα και το σημείο διανυκτέρευσης – βραδινού φαγητού  στο γραφικό χωριό της Παύλιανης  η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της Οίτης που είναι κυριολεκτικά «πνιγμένη»στα έλατα.

Την 1η ημέρα θα φτάσουμε έως την Αταλάντη και από εκεί ξεκινούν οι επιλεγμένες χωμάτινες διαδρομές μας αρχικά στο όρος Καλλίδρομο και στην συνέχεια στην δυτική Οίτη έως την Παύλιανη, όπου θα κατασκηνώσουμε. Το Camp είναι σε ιδανικό σημείο, απόλυτα ήσυχο, με τρεχούμενο νερό και σε απόσταση 4 χιλιομέτρων έξω από το χωριό. Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό κατασκήνωσης υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε κάποιο ενοικιαζόμενο δωμάτιο μέσα στο χωριό.

Την 2η ημέρα ξεκινάμε πρωί και αφού κάνουμε ένα μεγάλο χωμάτινο κύκλο στην Οίτη θα βγούμε στην πίσω πλευρά της Γκιώνας την οποία θα διασχίσουμε για να κλείσουμε την χωμάτινη περιπέτεια μας στην Άμφισσα. Το Tour και τις δύο ημέρες έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του τις συνεχόμενες εναλλαγές στην οδήγηση. Από τα πανοραμικά αλπικά τοπία σε μεγάλα υψόμετρα στις ελατοσκέπαστες καταπράσινες διαδρομές.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε την Ρούμελη και να ανακαλύψετε το μεγαλείο και τα παραδοσιακά χωριά της, τότε αυτό το Tour πρέπει να το βάλετε στο πρόγραμμα!

Χρήσιμες πληροφορίες:
Για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι είναι απαραίτητα τα χωμάτινα ελαστικά, ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη και η ηλεκτρονική κράτηση μέσα από το Site μας. Το σημείο συνάντησης για την εκκίνηση είναι στις Εθνική οδό στις Αφίδνες (BP) όπου θα βρεθούμε για πρωινό καφέ και αναλυτική ενημέρωση όλων των αναβατών πριν την αναχώρηση. Δηλώνοντας την συμμετοχή σας θα λάβετε e mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τα στάδια ολοκλήρωσης της κράτησης σας προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Όταν εγκριθεί η συμμετοχή σας λάβετε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως συντεταγμένες σημείου συνάντησης, ειδικές τεχνικές πληροφορίες του Tour.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X