Προφίλ

Η ALL ROAD TRAINING (ART) ιδρύθηκε το έτος 2003 από τον Νίκο Σπανό. Είμαστε μια αυτόνομη, ανεξάρτητη, αμιγώς ελληνική Σχολή Ασφαλούς & Τεχνικής Οδήγησης Αναβατών Μοτοσικλέτας. Με πάνω από 20 έτη διεθνούς Εμπειρίας και καθημερινής παρουσίας, διοργανώνουμε υψηλού επιπέδου δραστηριότητες οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως: την ολοκληρωμένη Εκπαίδευση Αναβατών σε όλα τα εδάφη, την υλοποίηση Οργανωμένων Ταξιδιωτικών Προγραμμάτων (ROAD – ADVENTURE) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τον σχεδιασμό Εκδηλώσεων Μοτοσικλέτας υψηλών ποιοτικά προδιαγραφών (Biker Meetings, Test Rides, Travel Enduro projects).
Η Σχολή ανά έτος παρουσιάζει ένα πλήρες Εκπαιδευτικό και Ταξιδιωτικό Πρόγραμμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και τοποθεσίες (πανελλαδική εμβέλεια) οι οποίες αναρτώνται αντίστοιχα στις ειδικές σελίδες του site μας. Στα Προγράμματα της Σχολής συμμετέχουν όλοι οι αναβάτες ανεξαρτήτως μάρκας ή τύπου μοτοσικλέτας που έχουν στην κατοχή τους, φύλου (άνδρες & γυναίκες) και ηλικίας.
Κάθε Πρόγραμμα (ταξιδιωτικό – εκπαιδευτικό – Event) αναλύεται πάντα με λεπτομέρεια ενώ η κράτηση σε κάποιο από αυτά γίνεται πάντα ηλεκτρονικά (on line), αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι ενημερωθούν και στην συνέχεια συμπληρώσουν την ειδική φόρμα κράτησης. Η ALL ROAD TRAINING συμμορφώνεται πλήρως με τον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι προς όφελος των συμμετεχόντων, και καθότι υποχρεούμαστε να διατηρούμε την αξιοπιστία – εγκυρότητα της Σχολής στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα παρέχουμε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Υπηρεσίες Εκπαίδευσης & Αναψυχής και καμία δραστηριότητα μας δεν εμπλέκεται, συνδυάζεται ή επηρεάζεται από παράπλευρες εμπορικές δραστηριότητες (τις οποίες δεν έχουμε) προσδοκώντας σε άλλα οφέλη πέραν του αποκλειστικού σκοπού για τον οποίο δραστηριοποιούμαστε.
Είμαστε περήφανοι διότι η ALL ROAD TRAINING έχει κατορθώσει να διατηρεί την ανεξάρτητη φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας  της, υποστηριζόμενη ταυτόχρονα σε επίπεδο χορηγίας προϊόντων (Sponsors) από σημαντικές εταιρίες του χώρου της μοτοσικλέτας (και όχι μόνο), δίχως όμως να έχει αποκλειστικές συνεργασίες σε οποιονδήποτε τομέα και χωρίς αυτές να επηρεάζουν κατά οποιονδήποτε τρόπο την ποιότητα, τον σχεδιασμό, την ροή ή τους αδιαπραγμάτευτους στόχους των Προγραμμάτων μας.
Προσμετράμε 20 και πλέον χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας!
Πάνω από 10.000 εκπαιδευμένοι αναβάτες στα Μαθήματα μας!
Έχουμε διοργανώσει πάνω από 300 επιτυχημένα ταξίδια μοτοσικλέτας!
300+ ημέρες λειτουργίας ανά έτος!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Διοργάνωση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ασφαλούς & Τεχνικής οδήγησης μοτοσικλέτας (για ομάδες και μεμονωμένα άτομα)
  • Διοργάνωση οργανωμένων ταξιδιών μοτοσικλέτας με παροχή καταλύματος σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Επαγγελματική εκπαίδευση: Πλοηγών και Εκπαιδευτών μοτοσικλέτας (Tourguide – Instructor Academy)
  • Ολοκληρωμένα προπονητικά προγράμματα (άσκηση – διατροφή – οδήγηση) για αναβάτες που συμμετέχουν σε αγώνες μοτοσικλέτας
  • Σχεδιασμός εταιρικών εκδηλώσεων και Special Projects (μοτοσικλέτας)
  • Προσαρμοσμένη εκπαίδευση αναβατών για δημόσιες υπηρεσίες και σώματα ασφαλείας (Authority Training)
  • Υπηρεσίες προβολής προϊόντων Multimedia
  • Προϊοντικά τεστ μοτοσικλετών, αξεσουάρ, ρουχισμού κ.α (παραγωγής ή προ-παραγωγής)
  • Δεν παρέχουμε υπηρεσίες: Ενοικίασης μοτοσικλετών – ενοικίασης εξοπλισμού προστασίας αναβάτη – έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
  • Για τις υπηρεσίες αυτές (που δεν παρέχουμε) συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς συνεργάτες (ανεξάρτητες  με εμάς νόμιμες εταιρίες) οι οποίες και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X