ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ENDURO TOUR 2018

  24 & 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 125 €

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 
  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αθήνα
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες
  • OFF-ROAD KM:350+ χιλιόμετρα χώμα περίπου και τις δύο ημέρες
  • ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: 8 – 12 ώρες περίπου ανά ημέρα
  • Αριθμός Group | Συμμετοχές : Έως 8 αναβάτες | BMW Certified Tourguide: Νίκος Σπανός
  • ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Τα χωριά της Αποδοτίας, Εύηνος ποταμός, Αλπικά οροπέδια και οδήγηση στην Οξυά, το σημείο του Camp!
  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σε δασικούς χωματόδρομους της ορεινής Ναυπακτίας,  οδήγηση σε μεγάλα υψόμετρα μέσα στα έλατα, αλπικές διαδρομές Enduro, απολαυστικές ασφάλτινες διαδρομές με συνεχόμενες στροφές σε επαρχιακό δίκτυο.
  • ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Οι χωμάτινες διαδρομές είναι μέτριου βαθμού δυσκολίας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 
Το ετήσιο Enduro ταξίδι μας στην Ορεινή Ναυπακτία είναι από εκείνα που θα τα χαρακτηρίζαμε επικά! Φέτος το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει πολύ πρωινή αναχώρηση από Αθήνα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και άφιξη στην Ναύπακτο από άσφαλτο. Από εκεί ξεκινάμε την οδήγηση Travel Enduro με κατεύθυνση τα ορεινά και άκρως απομονωμένα χωριά της Αποδοτίας. Η διανυκτέρευση μας το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει στην Γραμμένη Οξυά πάνω στα σύνορα Ευρυτανίας, Φωκίδας, Ναυπακτίας («τριεθνές»), και είναι προγραμματισμένο (όπως συνηθίζεται) παραδοσιακό βλάχικο γεύμα με πολλά τοπικά εδέσματα και ένα ολόκληρο ψητό αρνί να μας περιμένει στην μικρή ταβέρνα του χωριού!
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου μετά το πρωινό μας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση σε αλπικά πεδία της Σαράνταινας, απαιτητικό Enduro στις ζούγκλες της  Οξυάς και ένα μεγάλο κύκλο πραγματικής Off-Road οδήγησης μέσα στα έλατα στα Γκράβαρα, που καταλήγει στον ποταμό Εύηνο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ομαδική επιστροφή από άσφαλτο σαν Group στην Αθήνα.
Τα συνολικά χωμάτινα χιλιόμετρα και τις δύο ημέρες θα ξεπεράσουν τα 350 και είναι σίγουρο ότι αυτό το παραδοσιακά χειμερινό ταξίδι θα σας γεμίσει με πολύ Enduro, απίθανα τοπία και εγγυημένες στιγμές διασκέδασης με την καλύτερη Off-Road παρέα!

Χρήσιμες πληροφορίες:
Για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι είναι απαραίτητα τα χωμάτινα ελαστικά, ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη και η ηλεκτρονική κράτηση μέσα από το Site μας. Το σημείο συνάντησης για την εκκίνηση είναι στο Δημοτικό Περίπετρο Χαϊδαρίου όπου θα βρεθούμε για πρωινό καφέ και αναλυτική ενημέρωση όλων των αναβατών πριν την αναχώρηση. Δηλώνοντας την συμμετοχή σας θα λάβετε e mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τα στάδια ολοκλήρωσης της κράτησης σας προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Όταν εγκριθεί η συμμετοχή σας λάβετε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως συντεταγμένες σημείου συνάντησης, ειδικές τεχνικές πληροφορίες του Tour.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X