Σημαντική Ανακοίνωση – 19.03.2020.

Αγαπητές φίλες και φίλοι αναβάτες,

Το τελευταίο διάστημα ολόκληρη η ανθρωπότητα, αλλά και η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά από την επικίνδυνη πανδημία του κορονοϊού (COVID-19).

Η ALL ROAD TRAINING εύχεται σε όσους νοσούν ταχεία ανάρρωση. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι προτρέπουμε όλους και όλες με την πλήρη εναρμόνιση με τις γενικές και ειδικές οδηγίες προφύλαξης που ανακοινώνονται επισήμως από όλους τους αρμόδιους φορείς, και τον Ελληνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Σχετικά με την τρέχουσα διοργάνωση ή μη των Προγραμμάτων της Σχολής μας επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι επικοινωνήσαμε με τα όλα τα αρμόδια όργανα διαχείρισης της προκείμενης κρίσεως – πανδημίας των Υπουργείων Υγείας, Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Λόγω της φύσεως των εκτός δρόμους (ENDURO) Εκπαιδευτικών και Ταξιδιωτικών Προγραμμάτων μας με μοτοσικλέτα σε απομακρυσμένους- υπαίθριους χώρους (ορεινά πεδία), με μικρούς αριθμούς συμμετοχών, η Σχολή μας δεν κατατάσσεται στις δραστηριότητες υψηλού κινδύνου μεταδοτικότητας του ιού εφόσον όμως καλύπτονται μια σειρά από μέτρα πρόληψης.

Τα μέτρα διοργάνωσης και πρόληψης τα οποία θα διαβάσετε παρακάτω ισχύουν από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 έως και την 01 Απριλίου 2020 όπου θα προβούμε σε νέα ανακοίνωση (ή και νωρίτερα αν κριθεί αναγκαίο).

Σχετικά με την διοργάνωση των προγραμμάτων μας:

1. Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα Ομαδικά Προγράμματα της Σχολής μας (Ταξίδια και Μαθήματα).

2. Μέχρι νεωτέρας, παρέχονται από την Σχολή μας αποκλειστικά και μόνο Ιδιαίτερα Μαθήματα (Enduro Training) με Εκπαιδευτή τον Νίκο Σπανό σε μεμονωμένα άτομα από 1 έως και 3 άτομα (μέγιστος αριθμός συμμετοχής). Τηρούμε και επαυξάνουμε τα μέτρα ΕΟΔΥ που επιτρέπουν δημόσιες συναθροίσεις ατόμων έως 10 τον μέγιστο αριθμό. Με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα εναρμονιζόμαστε πλήρως με την οδηγία ΕΟΔΥ περί ατομικής άσκησης η οποία έχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία των ατόμων, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. 

Για τα ιδιαίτερα μαθήματα (Personal Training) ισχύει η παρακάτω λίστα μέτρων πρόληψης – διοργάνωσης:

1. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που έχουν έλθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού εφόσον δεν έχει επέλθει διάστημα 20 ημερών.
2. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που έχουν την οποιαδήποτε ένδειξη, σύμπτωμα ή έστω και αμυδρά υπόνοια εμφάνισης συμπτωμάτων της πάθησης (COVID-19).

Κατά την διάρκεια του μαθήματος:

1. Η συνάντηση πριν την εκκίνηση γίνεται σε υπαίθριο χώρο (αποκλειστικά) που θα σας υποδείξει η Σχολή μας.
2. Καμία στάση ή διάλειμμα δεν πραγματοποιείται σε cafe τύπου delivery.
3. Όσοι επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερο μάθημα θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι / ες να πραγματοποιήσουν τις σωματικές τους ανάγκες σε υπαίθριο περιβάλλον και όχι σε τουαλέτα κλειστού χώρου.
4. Ο χαιρετισμός μεταξύ εκπαιδευτή-εκπαιδευόμενου πραγματοποιείται σε απόσταση τριών μέτρων και όχι με χειραψία.
5. Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος υποχρεωτικά θα πρέπει να τηρούν απόσταση ασφαλείας τριών μέτρων καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος.
6. Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος θα πρέπει να φοράνε υποχρεωτικά τα γάντια τους όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται, ακόμα δηλαδή και στα διαλείμματα ξεκούρασης.
7. Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος καλό είναι να αποφεύγουν οποιαδήποτε ανταλλαγή αντικειμένων ή προσωπικών ειδών.
8. Σε περίπτωση πτώσης αναβάτη ο εκπαιδευτής καλείται να σηκώσει την μοτοσικλέτα του εκπαιδευόμενου εφόσον αυτός αδυνατεί από μόνος του. Σε αυτή την περίπτωση ο εκπαιδευόμενος θα πρέπει να απομακρυνθεί από την μοτοσικλέτα του και να τηρήσει την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας.
9. Ο Εκπαιδευόμενος θα πρέπει να προσέλθει στο μάθημα με καύσιμα ελάχιστης αυτονομίας 150 χιλιομέτρων. Αποφεύγουμε την στάση και σε βενζινάδικα.
10. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ο Εκπαιδευτής αναλαμβάνει αποκλειστικά την μεταφορά της μοτοσικλέτας και αναβάτη σε ασφαλές σημείο με ειδικό όχημα το οποίο διασφαλίζει την απόσταση (των τριών μέτρων) μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου.

Επιπλέον υποχρεωτικός εξοπλισμός αναβάτη κατά την συμμετοχή σε Ιδιαίτερο μάθημα:
1. Σακίδιο πλάτης
2. 4 λίτρα νερό
3. Ενεργειακό φαγητό (μπάρες πρωτεΐνης, αποξηραμένα φρούτα κλπ)
4. Υγρά μαντήλια (υγιεινή)
5. Αντισηπτικό καθαρισμού χεριών
6. Πετσέτα (μικρή αθλητική)

Κράτηση σε Ιδιαίτερο Μάθημα:
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Νίκο Σπανό στο τηλέφωνο: + 30 6980671372 ή από την ειδική σελίδα Spanos Coaching Individual Training που θα βρείτε εδώ: https://www.spanoscoaching.gr/

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν ψυχραιμία, αλλά και όλα τα παραπάνω έκτακτα μέτρα που διασφαλίζουν στο μέγιστο την υγεία σας. Επαναλαμβάνουμε ότι προτρέπουμε όλους και όλες να ενημερώνονται υπεύθυνα από όλες τις αρμόδιες κρατικές αρχές τηρώντας στο ακέραιο και με θρησκευτική ευλάβεια όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Οι αναβάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση σε κάποιο από τα επόμενα Προγράμματα μας θα πρέπει να αναμένουν (όπως και εμείς) την εξέλιξη της όλης κατάστασης. Θα σας ενημερώνουμε και με προσωπικά μηνύματα όποτε κρίνεται αναγκαίο, και να είστε σίγουροι/ες ότι δεν θα διακινδυνεύσουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση την υγεία σας.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή δύναμη, υγεία και υπομονή. Ας ξεπεράσουμε κι αυτήν την δυσκολία με αυτοπειθαρχία και υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης.

Με εκτίμηση,
Νίκος Σπανός & ALL ROAD TRAINING Team

Κοινοποίησε το άρθρο
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email
Print this page
Print