ΛΕ.ΜΟ.Ν – AFTER SUMMER MOTO HAPPENING 2022

Την Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, η Σχολή μας με τον Νίκο Σπανό επισκέφτηκαν την Νάξο, προσκεκλημένοι της δραστήριας τοπικής λέσχης ΛΕ.ΜΟ.Ν, στην ετήσια εκδήλωση AFTER SUMMER MOTO HAPPENING. Αρκετοί ήταν οι οδηγοί που ταξίδεψαν στη βασίλισσα των Κυκλάδων ως μια τελευταία ευκαιρία οργανωμένης, καλοκαιρινής μοτο-απόδρασης.

Η Λέσχη είχε διοργανώσει ένα πολύ θεματικό τριήμερο το οποίο περιελάμβανε γεύματα καλωσορίσματος, παρουσιάσεις, σεμινάρια και φυσικά οργανωμένα ασφάλτινα Tours γνωριμίας με το νησί. Ο Νίκος Σπανός είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην κεντρική πλατεία της Χώρας την ALL ROAD TRAINING, αλλά και να μιλήσει στους παρευρισκόμενος για τα βασικά τεχνικά στοιχεία της οδήγησης μοτοσυκλετών Travel Enduro.

Στο τέλος της παρουσίασης η ΛΕ.ΜΟ.Ν τίμησε την Σχολή και τον Νίκο απονέμοντας ειδική αναμνηστική πλακέτα, για την συμμετοχή και πολυετή προσφορά στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ευχαριστούμε θερμά την Λέσχη και την τοπική κοινότητα μοτοσυκλετιστών για την πρόσκληση και γενικότερη φιλοξενία, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους-συμμετέχοντες για την ευγενική τους παρουσία στο Σεμινάριο και το θερμό κλίμα που γινόταν απόλυτα αισθητό σε κάθε μας συζήτηση.