επισκοπηση expeditions

Αυτά τα ταξίδια είναι ιδανικά για όλους τους αναβάτες που αναζητούν την περιπέτεια. Μαζί ανακαλύπτουμε μοναδικούς προορισμούς στους οποίους πολύ λίγα άτομα έχουν επισκεφτεί με την μοτοσυκλέτα τους κυρίως μέσω χωμάτινων  δασικών διαδρομών. Ορισμένες φορές οδηγούμε και σε σημεία εντελώς εκτός δρόμου για να προσεγγίσουμε ένα σημείο κατασκήνωσης ή να ανακαλύψουμε ένα νέο πέρασμα ανάμεσα ή επάνω σε κορυφογραμμές βουνών.

Ο σχεδιασμός όλων των Expeditions είναι 100% original, όπως αρμόζει άλλωστε και στον τίτλο τους. Κατασκήνωση υπαίθρια σε σκηνές, πολλές φορές ατομικό μαγείρεμα στα camps, μπάνια σε ποτάμια και λίμνες, αυτόνομη μετακίνηση με τον εξοπλισμό μας φορτωμένο επάνω στις μοτοσυκλέτες, χωρίς οχήματα επιπλέον υποστήριξης. Είναι οργανωμένα απόλυτα, αλλά δεν στερούν και το απαραίτητο αίσθημα ελευθερίας στο ταξίδι από τους αναβάτες που συμμετέχουν.

Δεν απευθύνονται μόνο στους πολύ έμπειρους οδηγούς, αλλά είναι απαραίτητη μια προηγούμενη μέτρια εμπειρία οδήγησης στο χώμα την οποία είτε θα πρέπει να την έχετε ήδη είτε μπορείτε να την αποκτήσετε μαζί μας επιλέγοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ART. 

art expeditions 2022

TRANSHELLENIC EXPEDITION
Διάσχιση Ελλάδας | 9 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TRANSBULGARIA EXPEDITION
Διάσχιση Βουλγαρίας | 10 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MORIAS EXPEDITION intro
Πελοπόννησος | 4 ΗΜΕΡΕΣ

πληροφοριεσ

NAFPAKTIA EXPEDITION pro
Ρούμελη | 4 ΗΜΕΡΕΣ

πληροφοριεσ

i Expeditions
Σχεδιασμός & Υλοποίηση Expeditions για ομάδες

πληροφοριεσ

BLOG ART

ακολουθηστε μασ

επισημοι συνεργατεσ