επισκοπηση expeditions

Αυτά τα ταξίδια είναι ιδανικά για όλους τους αναβάτες που αναζητούν την περιπέτεια. Μαζί ανακαλύπτουμε μοναδικούς προορισμούς στους οποίους πολύ λίγα άτομα έχουν επισκεφτεί με την μοτοσυκλέτα τους κυρίως μέσω χωμάτινων  δασικών διαδρομών. Ορισμένες φορές οδηγούμε και σε σημεία εντελώς εκτός δρόμου για να προσεγγίσουμε ένα σημείο κατασκήνωσης ή να ανακαλύψουμε ένα νέο πέρασμα ανάμεσα ή επάνω σε κορυφογραμμές βουνών.

Ο σχεδιασμός όλων των Expeditions είναι 100% original, όπως αρμόζει άλλωστε και στον τίτλο τους. Κατασκήνωση υπαίθρια σε σκηνές, πολλές φορές ατομικό μαγείρεμα στα camps, μπάνια σε ποτάμια και λίμνες, αυτόνομη μετακίνηση με τον εξοπλισμό μας φορτωμένο επάνω στις μοτοσυκλέτες, χωρίς οχήματα επιπλέον υποστήριξης. Είναι οργανωμένα απόλυτα, αλλά δεν στερούν και το απαραίτητο αίσθημα ελευθερίας στο ταξίδι από τους αναβάτες που συμμετέχουν.

Δεν απευθύνονται μόνο στους πολύ έμπειρους οδηγούς, αλλά είναι απαραίτητη μια προηγούμενη μέτρια εμπειρία οδήγησης στο χώμα την οποία είτε θα πρέπει να την έχετε ήδη είτε μπορείτε να την αποκτήσετε μαζί μας επιλέγοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ART. 

art expeditions

Transhellenic Expedition
7 ημέρες  | Διάσχιση Ελλάδας 

Ένα πραγματικό ταξίδι Off-Road Περιπέτειας με μοτοσυκλέτες, συνολικού μήκους 2.300 χιλιομέτρων, που διασχίζει την Ελλάδα κατά μήκος. Σημείο εκκίνησης μας η Αθήνα και τερματισμός μετά από επτά (7) ημέρες το Σουφλί στον νομό Έβρου. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Morias 360 Expedition
5 ημέρες | Διάσχιση Πελοποννήσου

Tαξίδι περιπέτειας συνολικής διάρκειας πέντε (5) ημερών, τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων και 1.000 χιλιομέτρων στην Πελοπόννησο. Ιδανικό για νεοεισερχόμενους αναβάτες στα Off-Road και Adventure Expeditions της ART. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Kentavros Expedition
5 ημέρες | Θεσσαλία – Μακεδονία

Το Kentavros Expedition “ενώνει” με την Travel Enduro σχεδίαση της διαδρομή του την ανατολική Θεσσαλία με την Κεντρική Μακεδονία μέσω του ορεινού άξονα: ΠΗΛΙΟ – ΟΛΥΜΠΟΣ – ΒΕΡΜΙΟ. Σημείο τερματισμού η Νάουσα Ημαθίας. 

πληροφοριεσ

Prespes Expedition
5 ημέρες  | Διάσχιση Πίνδου

Εξερευνήστε μαζί μας μέσα σε πέντε (5) μόνο ημέρες τον απίθανο ορεινό όγκο της Πίνδου, σε όλο του το μεγαλείο και το γεωφυσικό μήκος. Το Prespes Expedition είναι ένα κλασσικό ταξίδι περιπέτειας 1.800 χιλιομέτρων που ξεκινάει από την Αθήνα και καταλήγει στις Πρέσπες.

πληροφοριεσ

Nafpaktia Enduro Expedition
4 ημέρες | Στερεά Ελλάδα – Θεσσαλία

Τέσσερις (4) απαιτητικές ημέρες οδήγησης Enduro στους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Καρδίτσας ΝαυπακτίαςΤρεις (3) διανυκτερεύσεις σε μια (1) σταθερή βάση κατασκήνωσης στην Χελιδώνα έξω από το Καρπενήσι. Σχεδιασμός ταξιδιού τύπου “τουλίπα”.

πληροφοριεσ

i Expeditions
Ταξιδέψτε ατομικά ή με την παρέα σας

Μπορειτέ να πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε Expedition επιθυμείτε σε δικές σας ημερομηνίες και με επιπλέον δυνατότητες διαμονής, διατροφής ή υποστήριξης. Απολύτα εφικτό είναι επίσης να σχεδιάσουμε ένα απόλυτα νέο Off-Road Expedition αποκλειστικά στα μέτρα σας.

πληροφοριεσ

BLOG & ΝΕΑ

μοιρασου την σελιδα

υποστηρικτεσ