Επιλογή Εταιρίας Rent.

Δυνατότητα συμμετοχής με μοτοσικλέτα Rent στα Προγράμματα μας.

Σε όλα τα Προγράμματα της All Road Training έχετε την δυνατότητα συμμετοχής με ενοικιαζόμενη μοτοσικλέτα. Είτε πρόκειται για κάποιο Enduro ή On-Road Training είτε για κάποιο Οργανωμένο Ταξίδι παρακάτω στην σελίδα μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες εταιρίες ενοικιάσεων μοτοσικλετών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχουν ως έδρα τους την Αθήνα.
Η Σχολή μας δεν είναι εταιρία ενοικιάσεων μοτοσικλετών και ως εκ τούτου δεν είναι εφικτό να σας νοικιάσει η ίδια μοτοσικλέτες. Μπορούμε να μεσολαβήσουμε για την ολοκλήρωση της ενοικίασης ή να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, αλλά το συμβόλαιο το υπογράφετε εσείς με νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας που θα επιλέξετε. Καμία εκ των παρακάτω εταιριών δεν αποτελεί επίσημο ή αποκλειστικό συνεργάτη της Σχολής μας ή Official Test Ride Center (Rentals Partner) της BMW Motorrad στην Ελλάδα.
Η All Road Training επίσης δεν είναι υπεύθυνη για την μηχανολογική κατάσταση της μοτοσικλέτας που θα παραλάβετε. Δεν επηρεάζουμε κατά κανένα τρόπο τις τιμές ενοικιάσεων ανά εταιρία και ούτε είμαστε υπεύθυνοι για τους όρους ενοικίασης ή τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που παρέχει η κάθε μια εταιρία ξεχωριστά.
Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την κάθε μια ξεχωριστά και να επιλέξετε με απόλυτα δική σας ευθύνη την καλύτερη δυνατή για εσάς λύση. Πριν καταλήξετε σε εταιρία και τύπο μοτοσικλέτας συμβουλευτείτε μας για τον εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτει για το Πρόγραμμα που επιλέξατε (π.χ ελαστικά Travel Enduro, κάγκελα προστασίας, GPS μονάδα ή άλλα).
Εταιρίες Ενοικιάσεων Μοτοσικλετών στον νομό Αττικής:
1. MOTORENT | Ενοικίαση μοτοσικλετών BMW Motorrad
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6936842842
Web site: http://www.motorent.gr/
Email:
info@motorent.gr
2. Motogreece | Ενοικίαση μοτοσικλετών BMW Motorrad
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: + 30 6977970421
Web site: https://motogreece.gr/
Email:
info@motogreece.gr
3. Vagianelis Moto Rentals | Ενοικίαση μοτοσικλετών BMW Motorrad
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 9213092
Email: info@gstraveler.com
4. Andeli Moto Touring | Ενοικίαση μοτοσικλετών HONDA
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 6533968
Web site:
https://www.andelimototouring.gr/
5. Enduro Greece | Ενοικίαση Μοτοσικλετών μόνο τύπου Sport Enduro (KTM)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
+30 6944968027
Web site: https://www.endurogreece.com/
Email:
info@endurogreece.com
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X