Βοιωτία

Βαθμός απαιτούμενης Εμπειρίας: Level 2 | Μονοήμερο πρόγραμμα | Τύπος Tour: Adventure Rally

Μονοήμερο πρόγραμμα
Χωμάτινη διαδρομή – Level 2
Adventure Ride: 150 ΚΜ
Πλατεία Αυλώνα
Συμμετέχοντες: Έως 8 αναβάτες

Θήβα
Αυλώνα
50
Πλοηγός: Νίκος Σπανός

15.03.2020

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, Adventure Rally στην Βοιωτία!
 

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 η Σχολή μας διοργανώνει Adventure Rally στην Βοιωτία για αναβάτες με βαθμό Εμπειρίας Οδήγησης Enduro: Level 2 (διαβάστε παρακάτω την σχετική παράγραφο απαιτούμενης εμπειρίας). Σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία Αυλώνα, από όπου οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν με Πλοηγό τον Νίκο Σπανό σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 150 μικτών χιλιομέτρων σε χώμα και άσφαλτο.

Από αυτή την ημέρα εγκαινιάζουμε και ένα επιπλέον ταξιδιωτικό Concept, που θα ισχύει σε ορισμένα από τα Adventure Tours που διοργανώνουμε, με το χαρακτηρισμό RALLY.  Πέραν της γρήγορης, τεχνικής διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα (100% προαιρετικά) να δοκιμαστούν και σε κάποια SKILLS TEST τα οποία θα έχουν τον χαρακτήρα διαγωνισμού και σαφώς θα είναι άκρως διδακτικές! Αυτές οι δοκιμασίες διαφέρουν ανά ADVENTURE RALLY και περιλαμβάνουν την ικανότητα αυτόνομης πλοήγησης σε Off-Road διαδρομές, τεστ ικανοτήτων στον χειρισμό της μοτοσικλέτας, διαγωνισμούς τεχνικών γνώσεων, αλλά και Team Work Challenges διότι το ομαδικό πνεύμα είναι πάνω από όλα! Εάν θέλετε μια ημέρα ADVENTURE πραγματικά ξεχωριστή τότε η καλύτερη αρχή θα γίνει στην Βοιωτία, που πάντα είναι ΕΠΙΚΗ!

Χρήσιμες Πληροφορίες
 
Level 2
 Το συγκεκριμένο Tour περιλαμβάνει χωμάτινες διαδρομές με διακύμανση στον βαθμό τεχνικής δυσκολίας (εύκολες – μέτριες – δύσκολες).  Το συνολικό μήκος του Adventure Tour στην Βοιωτία κυμαίνεται από τα 140 χιλιόμετρα έως τα 160 χιλιόμετρα (ανάλογα με τις συνθήκες εδάφους) και οι ώρες οδήγησης από 8 έως 10. Έχει χαρακτήρα ADVENTURE RALLY γι αυτό τόσο ο ρυθμός οδήγησης όσο και ο βαθμός τεχνικής δυσκολίας το καθιστούν ιδανικό ως επιλογή ταξιδιού για τον πιο έμπειρο αναβάτη που έχει συμμετάσχει σε κάποιο από τα Enduro Training – Level 2, αλλά και σε αρκετά χωμάτινα ταξίδια της Σχολής μας. Τα χωμάτινα ελαστικά (σε πολύ καλή κατάσταση) είναι υποχρεωτικά.
Για λόγους Ασφαλείας Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν αναβάτες που:
1. Έχουν μοτοσικλέτες: Travel Enduro – Adventure – Rally (ανεξαρτήτως μάρκας, αλλά με χωμάτινα ελαστικά)
2. Διαθέτουν την Εμπειρία Αναβάτη (Level 2): Τεχνικά αυτό σημαίνει ότι για να εγκριθεί η συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική η προηγούμενη συμμετοχή σε Enduro Training (Level 2) της Σχολής μας, και εφόσον ως αναβάτης μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε σπορ ρυθμό οδήγησης, αλλά και να διασχίσετε διαδρομές (χωρίς ρίσκο) που έχουν σε κάποια σημεία τους μέτριο ή υψηλό βαθμό δυσκολίας.
*Για λόγους ασφαλείας στο συγκεκριμένο Adventure Tour ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής: Αναβάτες που δεν έχουν συμμετάσχει σε Enduro Training της All Road Training, που έχουν συμμετάσχει μόνο σto Enduro Training – Level 1, αναβάτες που δεν έχουν συστηματική επαφή με την οδήγηση τύπου Travel Enduro σε Off-Road διαδρομές.
Μονοήμερο Πρόγραμμα 
Συνολικά χιλιόμετρα σε Χωμάτινες διαδρομές: 150 km
Βαθμός δυσκολίας: Adventure Tour – Level 2
Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 | Πρόγραμμα ημέρας
Για όλους τους συμμετέχοντες το σημείο συνάντησης για συγκέντρωση – αναχώρηση είναι στην Κεντρική Πλατεία Αυλώνα (Δημαρχείο)
1 άτομο – Kόστος συμμετοχής: 50 €
Τρόπος πληρωμής:

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

 • Σχεδιασμός ταξιδιού και Πλοήγηση διαδρομών από επαγγελματία Tourguide της Σχολής μας
 • Οδήγηση σε ολιγομελές Group ανάλογο με το επίπεδο εμπειρίας σας ( 1 Πλοηγός ανά 8 αναβάτες)
 • Off-Road Riding Tips (συμβουλές οδήγησης) από  τους Πλοηγούς της ART
 • Αναλυτική ενημέρωση με το πρόγραμμα της ημέρας (ωράρια, αξιοθέατα, σημεία προσοχής κ.α)
 • Κάρτα προνομιακών προσφορών (ALL ROAD TRAINING MEMBERS CLUB)
 • Όχημα Ασφάλειας & Υποστήριξης
* Δεν περιλαμβάνονται στο κόστος συμμετοχής: Καύσιμα, διαμονή σε ξενοδοχεία, διόδια, ροφήματα, γεύματα, λοιπά προσωπικά ταξιδιωτικά έξοδα
 • Ταυτότητα (πρωτότυπα)
 • Άδεια κυκλοφορίας μοτοσυκλέτας
 • Ασφάλεια μοτοσυκλέτας
 • Πρωτότυπο Δίπλωμα (όχι φωτοτυπία), έγκυρο για την κατηγορία κυβισμού της μοτοσικλέτας σας
 • Σε περίπτωση που στην άδεια κυκλοφορίας της μοτοσικλέτα σας δεν αναγράφεται το όνομα σας (δηλαδή δεν είστε ο/η νόμιμος/η κάτοχος) θα χρειαστείτε Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη σε αστυνομικό τμήμα όπου θα σας δίνεται η άδεια – εξουσιοδότηση της χρήσης της μοτοσικλέτας σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να είναι σε δύο γλώσσες (Ελληνικά – Αγγλικά). Μοτοσικλέτες εταιρικές χρειάζονται επιστολή (δίγλωσση) άδειας χρήσης υπογεγραμμένη (και σφραγίδα εταιρίας) από τον εμπορικό διευθυντή ή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X