ENDURO TOUR ΒΑΡΑΣΟΒΑ 2019

  02 – 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 | ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 125 €

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 
  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΑΘΗΝΑ  | Ανασυγκρότηση Ναυπακτος
  • OFF-ROAD KM: 220 km
  • ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: 8 – 12  ώρες περίπου ανά ημέρα
  • Αριθμός Group | Συμμετοχές : Έως 10 αναβάτες συνολικά
  • ΒΑΣΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ: Βαράσοβα Camp, όρος Αράκυνθου, Δέλτα Αχελώου, Λιμνοθάλασσες Αιτωλικού & Μεσολογγίου, όρη Ναυπακτίας & Λιδωρικίου.
  • ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί χωματόδρομοι, επαρχιακοί δρόμοι με άσφαλτο και πολλές στροφές!
  • ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Οι χωμάτινες διαδρομές είναι μέτριου βαθμού δυσκολίας. Στο Tour θα υπάρχει 1 γκρουπ επιπέδου εμπειρίας Advanced.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Ετοιμάστε τις σκηνές σας γιατί φεύγουμε για διήμερο Adventure Ride στην Δυτική Ελλάδα! Στήνουμε Camp στους πρόποδες του επιβλητικού όρους Βαράσοβα ακριβώς δίπλα στην θάλασσα και εξερευνούμε την πιο άγνωστη πλευρά της Δυτικής Ναυπακτίας. 240 χιλιόμετρα χώμα σε άγνωστα πεδία. Ήρθε η ώρα να γράψουμε νέες σελίδες Adventure Touring στον μεγαλύτερο νομό της Ελλάδας που όμως τον ξέρουμε όπως την παλάμη μας!

Ξεκινάμε Σάββατο πρωί από Αθήνα και μέσω Ιτέας στρίβουμε δυνατά έως την Ναύπακτο όπου θα γίνει ανασυγκρότηση με τους αναβάτες που επιθυμούν να έρθουν από Πελοπόννησο. Πριν το μεσημέρι θα έχουμε στήσει σκηνές και φεύγουμε χωρίς αποσκευές για Tour στον Αράκυνθο με κατεύθυνση το Δέλτα του Αχελώου. Το απόγευμα θα μας βρεί στο Αιτωλικό σε ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα και νυχτώνοντας θα φάμε ψάρι και ντόπια γαρίδα στην Λιμνοθάλασσα Λεσολογγίου. Επιστροφή Βαράσοβα για ιστορίες δίπλα στην φωτιά με ένα καλό ποτήρι κρασί πριν τον ύπνο.

Κυριακή την 2η ημέρα η εικόνα μας θα είναι άκρως ταξιδιωτική. Φορτώνουμε μοτοσικλέτες και σκαρφαλώνουμε από την Κλόκοβα στα όρη της Ναυπακτίας για να βρεθούμε να οδηγούμε δίπλα στα φιορδ του Εύηνου ποταμού. Δεν θα ανεβούμε πάνω από τα 1.500 μέτρα υψόμετρο και με κατεύθυνση όλο ανατολικά θα βρεθούμε στον επόμενο ορεινό προορισμό που δεν είναι άλλος από τα όρη Λιδωρικίου και φυσικά δεν μιλάμε για Καρούτες και Γκιώνα. Το Tour θα ολοκληρωθεί από πλευράς χωμάτινων διαδρομών στην Άμφισσα όπου θα έχουμε απογευματινό φαγητό όλοι μαζί πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Σε αυτό το διήμερο Enduro Tour είναι απαραίτητο να έχετε εμπειρία οδήγησης επιπέδου Advanced καθώς οι διαδρομές είναι αρκετά απαιτητικές. Ο συνολικός αριθμός των αναβατών που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δεν θα ξεπεράσει τα 10 άτομα και είναι βέβαιο ότι όσοι επιλέξουν αυτό το νέο Enduro Tour θα περάσουν ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο περιπέτειας.

Χρήσιμες πληροφορίες:
Για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι είναι απαραίτητα τα χωμάτινα ελαστικά, ο πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη και η ηλεκτρονική κράτηση μέσα από το Site μας. Σε περίπτωση διαμονής στο Base Camp θα πρέπει να έχετε και πλήρη κατασκηνωτικό εξοπλισμό. Αναβάτες που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά δεν επιθυμούν υπαίθρια κατασκήνωση υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε κοντινό ξενοδοχείο. Το σημείο συνάντησης για την εκκίνηση είναι στην BP Αφιδνών (επί της Εθνικής Οδού) όπου θα βρεθούμε για πρωινό καφέ και αναλυτική ενημέρωση όλων των αναβατών πριν την αναχώρηση. Στην Ναύπακτο είναι προγραμματισμένη ανασυγκρότηση με αναβάτες που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή από άλλο σημείο της Ελλάδας (εκτός νομού Αττικής). Δηλώνοντας την συμμετοχή σας θα λάβετε e mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τα στάδια ολοκλήρωσης της κράτησης σας προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Όταν εγκριθεί η συμμετοχή σας λάβετε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως συντεταγμένες σημείου συνάντησης και ειδικές τεχνικές πληροφορίες του Tour.

Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής:
Κόστος σχεδίασης ασφαλούς χωμάτινης διαδρομής συνολικού μήκους 220 χιλιομέτρων, οδήγηση σε ολιγομελές γκρουπ ίδιου βαθμού εμπειρίας έως 10 άτομα συνολικά, Πλοήγηση διαδρομών με Πιστοποιημένο Tourguide και Εκπαιδευτή της BMW Motorrad (BMW International Tourguide | Instructor Academy), χρήσιμα Riding Tips και Training από τους Πλοηγούς – Εκπαιδευτές κατά την διάρκεια της διαδρομής, χάρτη διαδρομής, ψηφιακά σημεία ασφάλειας διαδρομής (EWP – Enduro Way Points).
Δεν περιλαμβάνει: καύσιμα, προσωπικά έξοδα (φαγητό, καφέ).

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X